Boer Wilfred en Doreen getrouwd!

4 november 2019

Boer Wilfred (seizoen 2018) is op 28 september in het huwelijksbootje gestapt met zijn geliefde Doreen. De twee leerden elkaar een jaar geleden kennen. Doreen besloot toen alsnog een brief te schrijven naar Wilfred toen na de eerste uitzending bleek dat hij niet zoveel brieven had ontvangen.

wilfred en doreen in een weiland

Wat was het een bijzondere dag voor Wilfred en Doreen! De twee smeedden snode plannen voorafgaand aan de bruiloft. Ze lieten 120 gasten in de waan met het idee dat ze voor een ‘hokfeest’ waren gekomen, een feest om hun samenwonen te vieren. Niets was minder waar! Met een super enthousiaste videoboodschap liet Yvon Jaspers de genodigden weten dat ze niet op een hokfeest waren, maar…. op de bruiloft van Wilfred en Doreen! (Tekst loopt door onder de video)

Yvon voor een bos

“Dat moment vond ik echt supervet! Iedereen was in shock en je zag dat ze even moesten schakelen. Want wanneer sta je nu in spijkerbroek op een bruiloft?!” vertelt Wilfred enthousiast. Er werd geklapt, gejoeld en ‘lang zullen ze leven’ gezongen voor het stel.

In aanwezigheid van al hun dierbaren was het tijd om dan echt in het huwelijk te treden op het erf van de melkvee- en houtsnipperboer. Geheel in stijl, zittend op hooibalen, gaven ze elkaar het ja-woord. “Ik in een nette blouse, en Doreen in een mooie blauwe jurk. Ik vond dat prachtig.” 

wilfred en doreen bruiloft

Er werd na de ceremonie nog lang gegeten, gedanst en gefeest. En hoe Wilfred de bruiloft voor 120 dierbaren geheim heeft weten te houden? “Dat heb ik wel geleerd van Boer zoekt Vrouw, dat stiekeme haha!”