Boer zoekt Vrouw Special!

16 april 2020

Ruim 15 jaar geleden was de eerste serie Boer zoekt Vrouw te zien. Inmiddels zijn we 55 logeerweken, meer dan 75 baby’s en vele huwelijken verder. Sommige boeren duiken regelmatig op in de media, maar velen zien we zelden terug. Yvon Jaspers is erg benieuwd hoe het nu met ze gaat. Daarom gaat ze in deze Boer zoekt Vrouw Special bij ze langs. Samen blikken ze terug en vertellen de boeren over hun leven na Boer zoekt Vrouw.

 

Tekst gaat verder onder de foto

Yvon luipaardprint

Een speciale Boer zoekt Vrouw Special over toen en nu. In vier afleveringen zie je hoe zij terugkijken op hun zoektocht. Is de liefde nog altijd in hun leven? En hoe gaat het nu met hen in deze rare tijden?

Yvon: “Met de meeste boeren heb ik contact gehouden. We zien elkaar op feestjes, reünies en soms bij opnames van Onze boerderij. Maar het is lang geleden dat ik bij hen het erf ben opgereden. Sommigen hebben inmiddels al kinderen op de middelbare school, anderen zijn geen boer meer, maar vaak is het leven sinds Boer zoekt Vrouw compleet veranderd. De boeren voelen voor mij een beetje als familie. Ik verheug me erop bij een aantal, weliswaar op 1,5 meter afstand, als vanouds op de koffie te gaan om te horen hoe het nu met ze is!”

Boer zoekt Vrouw Special vanaf zondag 17 mei om 20:25 bij KRO-NCRV op NPO 1.