Boer zoekt door: Boer Willem ontvangt 9 brieven!

10 februari 2018

Onze online rubriek 'Boer zoekt door' heeft Willem geen windeieren gelegd! Willem deed een oproep via de website, in de hoop dat er leuke vrijgezelle mannen op hem zouden schrijven. Hoeveel brieven heeft hij gekregen?

Boer Willem in zijn groentetuin

 "Op mijn oproep in de serie van Boer zoekt door heb ik negen brieven gekregen", vertelt Willem in de camera. Hij zit knus bij de open haard met een stapeltje brieven in zijn hand. Hij heeft de brieven allemaal geprint en gelezen. Een paar schrijvers valt meteen af, maar toch zitten er nog drie mannen bij die hem opvielen.

De eerste brief is van een man die al langere tijd geïnteresseerd is in Willem. Het lijkt hem een hele lieve, spontane man waar hij overeenkomsten mee lijkt te hebben. Het lijkt hem leuk om kennis te maken met de briefschrijver. 

De tweede brief is van een man die wederzijdse kennissen heeft met Willem. "In het verleden hebben ze al eens tegen hem gezegd 'goh waarom schrijf je Willem niet, want hij past volgens mij bij jou', en nu heeft hij dus geschreven!"

De laatste briefschrijver naar wie Willem benieuwd is, heeft dezelfde interesses als hem, namelijk dieren, natuur en heeft ervaring op de boerderij.

Willem zoekt naar de klik die hij in de drie brieven al een beetje proefde. "Ik denk dat ik ze ga bellen en met alledrie gewoon een keertje een afspraak maak. Een kop koffie drinken of een wandeling maken of wat dan ook. Ik ben benieuwd!"