Boer zoekt Vrouw Afterparty een groot succes!

10 december 2018

Afgelopen zaterdag sloten we het seizoen weer geheel in stijl af met de Boer zoekt Vrouw Afterparty! Voor de partygangers die erbij waren: geniet nog even na! En voor de mensen die het gemist hebben: wees er volgend jaar bij, want het was fantastisch!

Alle boeren van het seizoen op het podium met Yvon

Yvon spreekt de boerenfamilie toe in de Very Important Boeren (VIB) ruimte. "Wat ben ik trots als ik om me heen kijk naar deze grote boerenfamilie. En we hebben er weer 9 geweldige familieleden bij!" En het resultaat mag er wezen. "We hebben hier 7 hele gelukkige boeren! Jan en Jaap zoeken nog even door. Die hebben deze week stapels brieven gehad dus ik weet zeker dat dat wel goed komt."

Yvon houdt toespraak afterparty
Bron foto: Ruben May

Er is genoeg tijd voor de boeren om uitgebreid met elkaar bij te praten, en natuurlijk een bord stamppot te eten. 

sfeer afterparty
Bron foto: Ruben May

En we mochten weer een paar nieuwe geliefdes verwelkomen! In seizoen 2013/2014 zagen we hoe de in Frankrijk wonende boer Jos koos voor Saskia, die ook in Frankrijk woont. Deze relatie hield helaas geen stand. Gelukkig heeft Jos opnieuw de liefde gevonden in de Nederlandse Amy, die bij hem in Frankrijk is ingetrokken.

Jos en Amy
Bron foto: Ruben May

Ook paardenboer Peter (seizoen 2009) konden we met zijn nieuwe vriendin Ester verwelkomen op de Afterparty.

Peter met vriendin
Bron foto: Ruben May

Zelfs de hoogzwangere Eline, die samen met haar man Leo een dezer dagen haar tweede kindje verwacht, was op de afterparty aanwezig. 

Leo en Eline
Bron foto: Ruben May

Naast Jos waren ook andere boeren uit internationale seizoenen van de partij. Boer Herman en Fleur gingen carpoolen met Jos vanuit Frankrijk, en ook boer David kwam helemaal uit Roemenië. Samen met Mara natuurlijk!

Herman en Fleur
Bron foto: Ruben May
David en Mara
Bron foto: Ruben May

Naast het speeddaten was er dit jaar nog een andere bijzondere activiteit. Er kon (voor de grap, natuurlijk) worden getrouwd in het kleine Boer zoekt Vrouw trouwkapelletje. Bertie en Rosita maakten daar maar al te graag gebruik van, met Yvon als hun getuige!

Bertie en rosita trouwkapel
Bron foto: Ruben May

Kortom, het was weer een onwijs gezellig feestje! 

afterparty feest
Bron foto: Ruben May