Boer zoekt Vrouw bracht mij de liefde

13 mei 2020

Afgelopen zondag was alweer de laatste aflevering van dit seizoen. Na de uitzending konden vragen aan onze boeren worden ingestuurd via onze website. En die kwamen er. Onze boeren kregen honderden vragen van jullie binnen! Een aantal hebben zij speciaal voor jullie beantwoord. Benieuwd of jouw vraag erbij zat? Lees snel verder!

Boer Geert de reünie

Hoe vond je het avontuur?

Ik had niet gedacht dat er zoveel bij zou komen kijken en dat het zoveel impact zou hebben. Zeker op social media, de reacties. Sommige zijn keigoed, sommige zijn minder. 
Ik was wel verbaasd hoor dat er zoveel reacties kwamen over het programma. De uitzendingen zijn nu afgelopen maar die reacties lopen de hele week nog wel door. Al met al ben ik blij.

Wat heeft dit programma met jou als persoon gedaan?

Ik ben er wel iets zelfverzekerder door geworden. Het was wel leuk om aan het programma mee te doen. Of het Iets specifieks gebracht heeft? Jazeker, de liefde heeft het gebracht.

Ja inderdaad! Yvon zei zondag dat je gelukkig bent met Wendy. Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?

Met Wendy is het weer uit. Ik ben nu met Ingrid. Zij heeft mij onlangs een keer een berichtje gestuurd dat ze mij heel leuk vond. En zo is het gekomen. Ze had mij gezien en me een aantal weken gevolgd op televisie, in het programma. Ze kon het toch niet laten mij een bericht te sturen. En zo is dat gekomen. Het gaat keigoed. Prima.  

Heb je nog contact met een van je logees?

Af en toe weleens met Vera via een appje of zo. Maar dat is ook het enige, voor de rest niks.

Waarom praat je met zo'n grappig accentje?

Ja, dat is Brabants hè. In Brabant praat je met een accent. Haha. Ik kan er niet meer of minder van maken. 

Meer Boer zoekt Vrouw

Zondag (17 mei) starten we met vier afleveringen van Boer zoekt Vrouw Special. Yvon bezoekt oud-deelnemers uit de afgelopen tien seizoenen. Hoe kijken zij terug op hun zoektocht en is de liefde nog altijd in hun leven? Je ziet het in de Boer zoekt Vrouw Specials.