De boeren nóg beter leren kennen?

29 augustus 2019

Het allerliefst zouden we van alle tien boeren een aflevering van een uur maken! Helaas hebben we maar 60 minuten om ze aan Nederland voor te stellen. Gelukkig is daar onze website, waar heel veel leuke extra's op te vinden zijn.

groepsfoto seizoen 11

Interview
Zo hebben we elke boer het hemd van het lijf gevraagd over hun leven, de liefde en interesses. Zo kom je bijvoorbeeld te weten wat hun favo muziek is, wat ze zoeken in een partner en wat er bovenaan hun bucketlist staat!

Vlog van de boer(in)
Jaja, we hebben de boeren aan het vloggen gekregen! Ze namen een video op waarin ze vertellen over datgene wat ze nog heel graag kwijt wilden nadat Yvon bij hen het erf afliep. 

Hoe leuk is boer(in) ..... ?
We bezochten de vrienden, vriendinnen en familieleden van de boeren om eens van hun kant te horen hoe leuk onze deelnemers nou echt zijn! Op deze manier leer je de boeren kennen door de ogen van iemand die hen dierbaar is. 

Jeugdfoto's
Er is toch bijna niets leuker dan iemands jeugdfoto's bekijken?! Precies. Daarom doken we in de fotoalbums van de boeren om de leukste kiekjes uit de jonge jaren te verzamelen. Deze kun je straks vinden onderaan de pagina van jouw favo boer(in).

Extra foto's
Vaste fotograaf Linelle Deunk schiet de mooiste foto's van de boer(in), het erf en de omgeving. Deze kun je straks allemaal terugvinden op verschillende plekken op de website en op onze social mediapagina's Instagram en Facebook!