Boerin Agnes bevallen van dochter Maaike

21 maart 2019

Boerin Agnes (seizoen 2008) en haar man Albert zijn dolblij met de komst van dochtertje Maaike. "We hebben even op haar moeten wachten, maar op zondag 27 januari 2019 is baby Maaike geboren."

agnes en baby maaike

Het is alweer een klein poosje geleden dat Agnes is bevallen van de spruit. Vanwege de drukte met de boerderij en de baby schoot het er even bij in om het fantastische nieuws te verkondigen. Gelukkig is Maaike kerngezond! 

"Ze heeft na 42 weken in mijn buik, haar eigen moment gekozen. We wisten niet of we een zoontje of een dochtertje zouden krijgen, des te leuker is het moment van geboorte."

Agnes maakt een mooie vergelijking met het boerenbedrijf over het geslacht van hun kind. "Bij koeien zijn het vaak de stierkalfjes die lang dragen, dus ik dacht dat we een zoontje zouden krijgen. De verrassing was dan ook groot toen ze een meisje bleek te zijn."

Zus Lieke en broer Geert zijn ook erg blij met de komst van hun kleine zusje. Verder gaat het hartstikke goed met Agnes en heeft ze op dit moment de handen vol aan het opvoeden van drie kinderen en nieuwe werkgerelateerde dingen die komen gaan. Gelukkig is Albert haar steun en toeverlaat en neemt hij het boerderijwerk op zich.