Boerin Steffi is zwanger

20 januari 2023

Heel leuk babynieuws: boerin Steffi en Roel verwachten hun tweede kindje. “We zijn heel erg blij dat Sterre een broertje krijgt!”

Steffi Roel
Bron foto: Myrte van ‘t Hul, Myrte Fotografie

Onlangs hebben Steffi en Roel de 20-wekenecho gehad. Alles zit erop en eraan en de baby is gezond, dus nu mag de hele wereld het weten. “We krijgen een jongen! Het had ons helemaal niks uitgemaakt, maar nu we het weten is het toch wel heel leuk dat we straks een meisje én een jongetje hebben.”

Sterre

 

Ook Roel is heel erg blij dat hun gezin wordt uitgebreid. “Ik heb samen met Roel en Sterre de test gedaan en toen we de uitslag zagen, waren we zo blij! Sterre snapt het nog niet helemaal, maar sindsdien is alles wat met baby’s te maken heeft super interessant. Op de opvang is ze alleen nog maar met de baby’s bezig. En ze doet ook vaak mijn shirt omhoog, om dan de fles te geven aan mijn buik.”

Steffi is van plan om deze baby ook meteen weer mee te nemen naar de stal. “Ik hoop eigenlijk gewoon weer hetzelfde te gaan doen, zoals met Sterre. Gelukkig kan Sterre nu lopen en begrijpt ze al veel dingen. En opa en oma zijn er ook gewoon, dus er is genoeg hulp.”

De baby wordt begin deze zomer verwacht. “We kunnen niet wachten tot hij er is.”