De dagdates van de boeren zijn bekend!

24 september 2018

De boeren hebben hun vijf dagdates gekozen. Maar wie zijn deze dappere briefschrijvers eigenlijk? Welke persoonlijkheden zitten er achter de paar seconden die we van hem of haar op beeld gezien hebben?

Deelnemers

De vrouwen van Wim hebben nog niet superveel ervaring met het boerenleven. Zo is Marlies de enige van de dates die is opgegroeid op de boerderij. De rest heeft gelukkig wel een zekere genegenheid met het boerenleven! En één ding hebben ze alle vijf gemeen: het zijn stuk voor stuk hele sportieve meiden.

De mannen van Steffi zijn allemaal gegrepen door haar sprekende ogen en spontane verschijning. ‘’Zo’n lief gezichtje en zulke sprekende ogen, die moeten toch door veel meer mannen gezien worden,’’ zegt Kevin.
Dat Steffi op lange mannen valt, is nu echt niet meer te ontkennen als je haar vijf dates op een rij zet. Leer haar boomlange mannen beter kennen op haar profielpagina! 

Maarten van Michelle geloofde niet dat hij naar Boer zoekt Vrouw aan het kijken was toen Michelle op televisie verscheen. ‘’Huh?! Kijk ik naar Boer zoekt Vrouw?!’’ Dat Michelle iets met opvallende ogen heeft, is wel duidelijk als je de vijf mannen op haar pagina naast elkaar zet. 

Petra was meteen onder de indruk toen ze Jaap achter de bloemen vandaan zag komen. Blijkbaar heeft Jaap een goeie 'first impression' gemaakt!  Marjan van Jaap is heel duidelijk over wat ze NIET zoekt in een partner: een roker! ‘'dat kan namelijk niet als je Tabak van je achternaam heet!’'

De vrouwen van Marnix hebben alle vijf nog even gewacht met schrijven, tot de laatste dag voor de deadline. Gelukkig was dit niet om Marnix, maar vanwege de twijfel of ze wel op tv wilden. De twijfel sloeg gelukkig op tijd om bij de vrouwen. Zo zegt Bertine: ‘’wat als hij mij nu vandaag zou bellen en me nu, los van dit programma uit zou vragen. Dat leverde wel meteen een hele duidelijke ‘ja’ op.’’

Op de profielen van de boeren kom je nog veel meer te weten over de dates van de boeren!