De allerlaatste brief...

9 juli 2015

Hetty, Rianne en Esther zijn dolgelukkig met hun boer. Het leven op de boerderij bevalt goed, en nu is het tijd voor een heerlijke warme zomer. Dit is hun allerlaatste gezamenlijke brief...

'Er is iemand die op me wacht'

Alweer de laatste brief! Wat is het snel gegaan! Ik werk nu veel bij Geert en tuf ook vaak naar Brabant! Het leven in Groningen is niet zoveel anders dan in Brabant! Gewoon werken en gezellig met de klanten een praatje maken. Met je collega's gezellig werken en na werktijd even nakletsen! Mijn leven heeft nu wel wat meer rust gekregen, doordat ik nu niet meer in de weekenden hoef te werken of in de avond, maar lekker gewoon overdag! En na het werk is er iemand die op me wacht. Vaak gaan we lekker achter het huis op het terras een wijntje drinken en praten over de dag die komt! Niet meer alleen, is zeker weer erg fijn. Wij genieten volop! Nou dames, het ga jullie hoop ik ook allemaal goed en we houden contakt! 

Lieve groeten Hetty

'Samen oud worden'

Het allerleukste aan mn leven op de boerderij vind ik het samen zijn en overleggen over de werkzaamheden met zn tweeën. Vakantieplannen hebben we voorlopig niet, het is immers een drukke tijd in de zomer op de boerderijk. En wat de toekomst betreft,wij gaan ervoor om samen oud te worden. Fijne zomer iedereen!

Warme groet,

Esther

'Ik heb zoveel geleerd'

Wat vind ik het toch heerlijk om telkens jullie brieven te lezen en te horen dat ook jullie erg gelukkig zijn met de keuzes die jullie hebben gemaakt. Afgelopen weken heb ik weer heel wat nieuwe dingen van Jan geleerd op de boerderij. Om te beginnen heb ik leren maaien op onze grote zitmaaier. Wat wel even wennen was omdat er geen stuur op zit, maar alleen hendels. Haha! Tussen Jan en mij gaat het ook heel fijn. We kunnen gewoon niet meer zonder elkaar. Afgelopen weekend lekker samen wezen lunchen en toen even een stukje wandelen. Ook op de uitkijktoren van uit de serie geweest. Erg leuk want als je op de rand ging staan kon je zelfs onze boerderij een deel van de stallen en het huis zien. Dames, ik wens jullie alle geluk voor de toekomst en ik hoop dat we elkaar toch nog regelmatig blijven spreken!

Liefs, Rianne