De laatste blog van Mara

10 augustus 2017

Wat gaat de tijd toch snel. Dit is mijn laatste brief alweer. Ik vond het erg leuk om al jullie belevenissen te lezen. Zo blijf je toch een beetje op de hoogte van elkaar na dit fantastisch avontuur van Boer zoekt Vrouw Internationaal.

Voor alsnog blijven Dave en ik het zo combineren dat we elk weekend samen zijn. Het is een ‘kadootje’ dat dit mogelijk is, en hier zijn we dankbaar voor. Net als dat we elkaar dankzij Boer zoekt Vrouw Internationaal ontmoet hebben. Een onvergetelijke ervaring waarin we de liefde bij elkaar gevonden hebben.  

Thuisvoelen
Fleur, ik heb leuke foto’s van jullie vakantie voorbij zien komen. Fijn hè om met z’n tweetjes weg te zijn. Echt even tijd met elkaar doorbrengen, en doen wat jullie leuk vinden.
En wat leuk om te horen dat jij je net als Teuntje zo thuis voelt in Frankrijk. Ik hoop dat jij en Herman een hele mooie toekomst samen tegemoet gaan.

Uitdaging
Annekim, wat ontzettend gaaf werk doe je toch. Het opbouwen van het safarikamp in de ongerepte natuur van Zambia lijkt me een hele uitdaging. Maar dat soort dingen zijn aan jou wel besteed volgens mij. En wat je zegt; Marc en jij delen een ervaring om nooit te vergeten. Heel veel geluk voor nu en in de toekomst in alles wat je doet.

Elkaar vrij laten
En terugkomend op je vraag Fleur, ik zou het zeker leuk vinden om in de toekomst iets te betekenen voor Dave z’n boerderij. Het lijkt me leuk om dit naast mijn werk te doen. Wij vinden het allebei heel belangrijk om ons eigen ding te hebben, en elkaar daarin vrij te laten. Dit naast alles wat je samen deelt. Ik ben benieuwd hoe dat bij jou zit. Zou jij wat willen betekenen in Herman z’n boerderij?

Dave en ik hebben samen zulke mooie toekomstplannen. Het is heel leuk om het daar met elkaar over te hebben J

Meiden, het gaat jullie goed en we houden contact. Tot snel!

Heel veel liefs,
Mara