Op deze datum is Boer zoekt vrouw Europa weer te zien

10 juli 2023

Benieuwd wanneer het liefdesavontuur van de boeren verder gaat? Zet zondagavond 17 september dikgedrukt in je agenda. Vanaf dan is elke zondagavond gereserveerd voor Boer zoekt vrouw Europa!

Boeren klein

Op 9 april stelde Yvon vijf boeren aan je voor die op zoek zijn naar de liefde. Boer Piet uit Duitsland, boerin Claudia uit Frankrijk, boer Haico uit Denemarken, boer Richard uit Slowakije en boerin Bernice uit Zweden. Alle vijf zijn ze op zoek naar een partner, die past op de boerderij en in hun leven. Op 17 september zien we hoe hun liefdesavontuur verder gaat.

Benieuwd wie de boeren ook alweer zijn? Bekijk hun boerenpagina's en lees hieronder waar ze naar op zoek zijn.

Piet Duitsland

Boer Piet zoekt een maatje voor het leven. "Waarmee ik lief en leed kan delen en samen dingen kan ondernemen."

Claudia Frankrijk

Boerin Claudia zoekt een ami pour la vie. "Waar ik lief en leed mee kan delen. Dat je samen een team vormt en elkaar steunt, aanvult en lol hebt."

Haico Denemarken

Boer Haico zoekt een lieve, eerlijke vrouw. "Die mij accepteert met mijn voor- en nadelen. Die mij neemt zoals ik ben."

Richard Slowakije

Boer Richard zoekt een maatje voor het leven. "Iemand die bijvoorbeeld ook internationaal georiënteerd is, en voor werk naar het buitenland moet. En iemand die flexibel is en spontaan."

Bernice Zweden

Boerin Bernice zoekt iemand waarmee ik alles mee kan delen. "Waar ik veel lol mee kan hebben. Een echte knuffelbeer. Iemand waar ik samen een toekomst mee kan opbouwen hier in Zweden."