Driek ontvangt de meeste brieven!

5 februari 2018

Het vervolg van ‘Boer zoekt door’ pakt goed uit voor boer Driek, want hij kreeg de meeste brieven. We gaan bij hem langs met de stapel. Hoeveel vrouwen hebben hem een brief geschreven? En zit de ware er tussen?

Boer Driek ontving in seizoen 2004/2005 ongeveer 40 brieven. Helaas zat hier geen vrouw voor hem tussen. Nu beseft hij dat het een tijd kan duren voordat de ware is gevonden. Lief zijn en positief in het leven staan is van belang voor de Zeeuwse spruitenboer.  

Driek ontving voor de online rubriek ‘Boer zoekt door’ maar liefst 46 brieven, de meeste van alle boeren! We gaan bij hem langs met de stapel, in de hoop dat er een vrouw tussen zit die rond de 30-40 jaar is en nog een kinderwens heeft. Driek wil namelijk nog graag een gezin stichten. We overhandigen hem zijn stapel brieven, zoveel had hij er niet verwacht! "Er hoeft maar één goede brief tussen te zitten", zegt hij als hij de brieven scant. 

"Ze hoeft niet mooi te zijn, als ze maar lief is." Mocht er een brief tussen zitten voor Driek, dan belt hij haar, met misschien een date als gevolg. Maar dat is nog even afwachten…

We houden jou op de hoogte van boer Driek en zijn brieven via Facebook en onze website!