Esther: 'Wij hebben een heerlijk rondje op de quad gereden'

2 juli 2015

Lieve Hetty en Rianne,

Vanaf een zonovergoten terras het schrijf ik mijn brief deze keer. Hoe gaat het bij jullie? Al een beetje gewend aan de nieuwe werk en woonomgeving? Hier gaat alles goed. De verhuizing is inmiddels achter de rug. Niet meer heen en weer rijden, alles op één plek nu. Dat  geeft wel rust.

Op de quad

Nu het zo warm is moeten we de gewassen goed in de gaten houden en op tijd beregenen. Daar zijn de heren erg druk mee. Gisteravond hebben Janko en ik even een rondje op de quad gereden en bij diverse gewassen gekeken, maar het staat er prachtig bij. De aardappelen groeien prima en zien er mooi uit. Er komt nog heel wat bij kijken voordat zo'n  aardappel op ons bordje ligt. Daar sta je helemaal niet bij stil als je ze in de winkel koopt.

We hebben natuurlijk ook een groentetuin waar ook aardbeien planten staan, vorige week heb ik een flink aantal potten aardbeienconfituur gemaakt. Heerlijk om te eten en leuk om te doen. Helemaal in de nieuwe keuken natuurlijk, wat een ruimte hebben we nu.

Uitstapje

Ook hebben we nog een uitstapje gemaakt naar Corpus in Leiden. We waren daar uitgenodigd om een perspresentatie bij te wonen van een speciaal soort aardappelen, die sinds deze maand op de markt zijn. Wij telen deze aardappelen. Aansluitend mochten de genodigden een rondleiding bijwonen in Corpus om een rondreis te maken in het menselijk lichaam. Super leuk en leerzaam!

Jullie lezen het: wij hebben het fijn samen, net als jullie met jullie mannen en werkzaamheden. Wij hoeven geen spijt te hebben dat we de stoute schoenen hebben aangetrokken en de brief hebben geschreven...

Warme groet,

Esther