Esther's brief: 'We maken ons op voor een fijne zomer...'

12 juni 2015

Lieve Rianne en Hetty,

En alweer tijd voor een brief aan jullie over onze boerderij-belevenissen. De tijd vliegt voorbij sinds er weer liefde in m’n leven is...

Dat die liefde ook geen toekomst kan worden zien we bij Bertie en Esther. Dit kwam wel een beetje onverwachts.... Het is ook niet niks om zo in de publiciteit te staan en een relatie op te bouwen. Wij wensen jullie alle geluk en wijsheid voor in de toekomst. Dikke knuff!

Aandacht

Dat merken wij zelf ook steeds weer als we ons buiten het dorp begeven. Nog steeds mensen die het leuk vinden om je tegen te komen, naar je roepen en je aanspreken, zelfs als je in gezelschap bent. Dit is niet altijd leuk en gepast. Maar het hoort er ook een beetje bij... Dat snap ik best, maar dit realiseer je je (gelukkig!) niet als je een brief schrijft. En dan was Janko nog niet eens alle uitzending op tv. Heeft die bekendheid voor jullie positieve kanten dames? Merken jullie dit aan het rinkelen van de kassa? Er komen vast elke dag wel mensen langs om met jullie kennis te maken en dan meteen iets kopen in de winkeltjes!!

Het bevalt mij zo goed op de boerderij dat ik steeds meer aan het verhuizen ben. Wij hebben de knoop doorgehakt en ik neem binnenkort officieel afscheid van mijn huisje. We hebben zoveel zin om aan ons leven samen te beginnen!

Mijn chauffeurskunsten

Ik heb ook eventjes de heftruck weer uitgeprobeerd. Het was een beetje hectisch op de boerderij en ik had wel even tijd om te helpen. Het ging redelijk naar wens. Er viel slechts één zak naar beneden. Eerst hebben we vreselijk gelachen en toen hebben we samen opgeruimd. En warempel de volgende dag gebeurde het bij Janko z’n vader ook. Het lag vast niet helemaal alleen maar aan mijn chauffeurskunsten.

Lammetjes

En wat groeien die lammetjes toch hard, ongelooflijk! Zo heb je ze op de arm en zo zijn het al hele schapen. Dat vind jij niet vreemd natuurlijk, Rianne! Bij jullie lopen er zoveel schapen rond. Maar hier maar een stuk of tien .Dus ik kan het goed in de gaten houden.

Is de eerste werkweek goed gegaan op Texel? Het is vast minder stressen voor jullie nu je daar bent. En kun je je draai een beetje vinden, Hetty, tussen de aardbeien bij Geert? Bevalt de stageperiode een beetje?

Wij maken ons op voor een fijne zomer samen op de boerderij....

Warme groet,

Esther