Evelynes brief: 'Je laat hoe dan ook iemand achter'

17 juli 2014

Lieve Saskia en Ingrid,

Dit is alweer mijn laatste brief van het seizoen. Wat is de tijd snel gegaan! Maar wat was het leuk om jullie zo te volgen, en wat is er veel veranderd voor iedereen. Ik vind het een goed idee om in de winter een datum voor een afspraak te prikken. We houden contact!

Ik was net twee dagen terug uit Tanzania, toen we de 89e verjaardag van mijn moeder vierden. We zijn met de hele familie lekker gaan eten, het was heel fijn om zo met z’n allen bij elkaar te zijn. Daarna, op 1 juli, werd mijn zoon 22 jaar. Ik vond het ook heel fijn om daar bij te kunnen zijn.

Oranje boa

Wat leuk om te lezen Ingrid dat jullie zo meeleven met het Nederlands elftal. Op de boerderij in Tanzania leeft het wat minder, maar ik heb hier in Nederland geen één wedstrijd gemist hoor! Ik keek het vaak met vriendinnen in de kroeg, compleet met oranje boa en geschminkte vlaggetjes op mijn wangen. En ondanks dat we helaas de wedstrijd tegen Argentinië (door penalty’s!) hebben verloren, ben ik toch hartstikke trots op onze jongens.

Bezoek

Vorige week kreeg ik nog bezoek van Dolf. Hij is een vriend van de familie van Wim. Hij was net terug uit Tanzania, na een reis van tien maanden op de motor. Vanuit Nederland is hij door heel Afrika gecrost. Daarna heeft hij nog een paar maanden door Afrika gereisd en de laatste vier maanden op de boerderij van de familie van Wim gewerkt. Ik vond het heel leuk om hem even te zien.

Verder geniet ik heerlijk van de Nederlandse zomer. Laatst ben ik nog een dagje op de camping bij het Henschotermeer geweest. Mijn zus  Elly & Kees stonden daar met hun kinderen en kleinkinderen.

Iets om naar uit te kijken

Ik vind het heerlijk om weer zo dicht bij mijn familie en vrienden te zijn. Maar het is inderdaad lastig Ingrid. Waar je ook bent, je laat hoe dan ook iemand achter. Wim en ik hebben veel contact via de telefoon, maar helaas blijft de verbinding slecht en het is toch anders dan elkaar in het echt zien. Maar voorlopig is dit de beste oplossing voor iedereen. En gelukkig is Wim van plan om in de winter naar Nederland te komem. Dan hebben we in ieder geval iets om naar uit te kijken!

Dames, ik wil jullie bedanken voor de gezellige brieven. Voorlopig is dit dus de laatste brief, maar we blijven elkaar vast spreken. Voor nu wens ik jullie een hele fijne zomer en veel geluk met elkaar!

Liefs Evelyne