Fiona zwanger van derde kind!

11 december 2018

Henk en Fiona (seizoen 2012) verwachten hun derde kindje komende lente! Terwijl de Boer zoekt Vrouw Afterparty in volle gang is, pakken we een klein moment van hun tijd om het dit jaar getrouwde stel te feliciteren met het fijne nieuws.

Henk en Fiona afterparty
Bron foto: Ruben May

Fiona, die al een mooi buikje begint te krijgen, vertelt vrolijk over de komst van de derde kleine. “Ik moet nog vier maanden, het ziet er goed uit en ik voel me goed! We weten niet wat het wordt, dat wisten we bij onze vorige twee kinderen ook niet.” Henk haakt in en zegt dat ze het nooit hebben willen weten. “We vinden dat mooi van de natuur eigenlijk, dat je verrast wordt. Je weet al zoveel van het leven…”

Het Boer zoekt Vrouw stel uit 2012 heeft al twee kinderen, Owen van 3 en Jolene van 1,5 jaar oud. Fiona: “We hebben al een jongen en een meisje, dus we hebben alle spullen al in huis, dat scheelt een hoop geregel.” De twee weten goed dat ze er een broertje of zusje bij krijgen, ze willen dan ook graag mama’s buik aanraken. “Vooral Owen weet wel dat er iets gaat gebeuren, dat eerst Jolene in de buik zat, en nu een nieuwe baby!”