Hans en Hanneke getrouwd!

15 augustus 2017

Afgelopen zaterdag zijn Hans (seizoen 2012) en Hanneke in de kerk getrouwd in het bijzijn van vrienden en familie. Hanneke schreef de melkveeboer een brief naar aanleiding van 'Tien jaar Boer zoekt Vrouw' in 2014. Sindsdien zijn ze dolgelukkig samen.

Hans en Hanneke getrouwd

Bekend bezoek
Spruitjesboer Johan, die amper een maand geleden vader is geworden, was op de bruiloft. Ook melkveeboer Henk en Fiona waren aanwezig. Zij verwelkomden afgelopen juni hun tweede kindje. 

Toekomstplannen
De huwelijksreis is flink jaloersmakend. “We gaan een maand naar Australië of Nieuw Zeeland, maar we weten nog niet precies wanneer.” De twee willen ook graag een gezinnetje stichten, "maar dat is natuurlijk niet afdwingbaar. Voor de nabije toekomst willen we gewoon heel erg genieten van elkaar."

Dringen geblazen
Vorige week donderdag trouwden de twee al in het gemeentehuis in Steenwijk voor de naaste familie. Zaterdag na de kerkdienst gaven ze een groot feest in de loods naast de boerderij. “Het was echt heel erg leuk! De band liet de gasten op het podium hun favoriete nummers zingen. Dat varieerde van U2 tot Queen en Lady Gaga. Het was dringen geblazen voor de microfoon,” vertelt boer Hans opgewekt.

Vader
Toen Hans in 2012 meedeed aan Boer zoekt Vrouw, woonde hij nog samen met zijn vader op de boerderij. Hoe zit dat nu? “Mijn vader was gelukkig ook op de bruiloft. Hij is nu 87. We hebben op ons land een mantelzorgwoning voor hem gebouwd. Toch besloot mijn vader om in een ouderencomplex te gaan wonen en nu hebben we van dat huisje een bed and breakfast gemaakt. Dat runt Hanneke nu.”