Hans: “We vinden het heerlijk om gewoon samen te zijn”

21 mei 2022

Kijkers van Boer zoekt vrouw konden vragen insturen voor de boeren. Wij legden er een aantal aan Hans voor.

hans

Monica: Zijn er nog dingen uit de Hansleiding die je inmiddels toegepast hebt (naast de badpakfoto die boven je bed hangt 🤣😉)? 

“Er zaten ook aparte pagina’s over het leven van de kinderen van Annette in. Zo kon ik die ook goed leren kennen. En verder hebben Annette en ik elkaar vooral veel gezien om zoveel mogelijk over elkaar te weten te komen.”

Nelleke: Hans, gaat Annette een kledingwinkel opzetten bij jou in de buurt? 

“Annette had zelf geen eigen kledingwinkel, maar werkte daar. Ze vindt het heel leuk om in een kledingwinkel te werken. Dus misschien dat dat in de buurt kan. Maar dat wil ze wel minder gaan doen om meer samen op de boerderij te zijn en gezellig mee te helpen. Dat vindt ze ook heel leuk.”

Marlieke: Hoe erg vond je het dat Dinie weg ging?

“Ik vond het op dat moment natuurlijk heel jammer. Vooral dat er geen keuzemoment was.”

Lia: Hoe vaak zien jij en Annette elkaar?

“Elk weekend. We vinden het heerlijk om samen te eten, op de boerderij bezig te zijn en samen te zijn. Nu na de reünie aflevering bleef ze gezellig de hele week.”

Linda: Hoe lang wil je nog blijven werken met de paarden?

“Zolang mijn lichaam het toelaat, maar ik hoop nog heel lang. Ik vind het prachtig om ze geboren te zien worden en hoe ze daarna groeien. En als ze dan ook nog in de sport goed presteren is het natuurlijk helemaal prachtig.”