"Het is heel bijzonder om samen op vakantie te gaan"

29 juni 2017

Elke week kun je een blog verwachten van kersverse ‘boerinnen’ Mara, Fleur of Annekim. Ze vertellen elkaar hoe de lange-afstandsrelatie ze afgaat. Zien ze David, Herman en Marc vaak? Hebben ze al emigratieplannen?

Lieve Fleur & Annekim,

Dave en ik zijn net terug van een weekje vakantie op Madeira, ook wel het Bloemeneiland genoemd. Echt een aanrader om heen te gaan. Prachtige natuur en de bijnaam voor het eiland is meer dan terecht.

Bijkomen

We hadden het ook echt even nodig om bij te komen van het afgelopen half jaar. En voor Dave was het ook bijna zeven jaar geleden dat hij voor het laatst op zomervakantie ging. Het was dus even schakelen voor hem naar de vakantiemodus ;-).

We hebben heerlijk relaxed aan het zwembad en op het strand gelegen. Maar ook het eiland verkend. Vooral de jeeptour was geweldig, offroad door de natuur crossen van Madeira. We hebben volop genoten! En wat je zegt Annekim; het is heel bijzonder en intens om voor het eerst samen op vakantie te gaan.

Samen genieten

Een reis naar Zambia, dat klinkt niet verkeerd Annekim. Op de beelden van Boer zoekt Vrouw Internationaal was al te zien dat het een prachtig land is. En zo te lezen valt er genoeg te doen en te beleven daar.
Wat een geluk dat jullie elkaar elk weekend zien en samen kunnen genieten van het leven in Afrika. Het valt dus goed te combineren, jullie werk- en privéleven. Ik ben heel benieuwd hoe je nieuwe baan is bij het Mukambi Safaris in Kafue National Park. Wat moet je precies doen? Hoe ver is het Marc af, zit je dichterbij?
En heel stoer van Marc dat hij aan die mountainbikewedstrijd heeft meegedaan. Ik hou zelf ook van mountainbiken. Maar zo'n waaghals als hij is, dat ben ik dan ook weer niet.

Elkaar vaker zien

Wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat Fleur. Hoe was de meet and greet met jou en Herman op het Hippisch Festijn?
Kan me heel goed voorstellen dat jullie elkaar vaker willen zien. Gelukkig zien jullie elkaar regelmatig, en kunnen jullie steeds weer uitkijken naar het samenzijn.
Alvast heel veel succes met afstuderen. Hopelijk slaag je met vlag en wimpel, en kun je daarna samen met Herman genieten van een welverdiende vakantie. Want zo te lezen gaan jullie een hele fijne zomer tegemoet samen.

Herkend worden op straat

Nog even terugkomend op jouw vraag Fleur, mijn dagelijks leven is niet zozeer veranderd door Boer zoekt Vrouw. Alleen de weekenden, die breng ik samen door met Dave. Maar verder werk ik doordeweeks gewoon, zie ik mijn vriendinnen nog vaak en kan ik leuke dingen met hen doen. Het enige verschil is: ik word herkend door mensen. En de overgang van anonimiteit naar herkenning op straat vind ik soms best indrukwekkend. Al met al heb ik alles als erg positief ervaren. Het is een ervaring om nooit te vergeten en ik heb er veel van geleerd. En natuurlijk mijn grote liefde ontmoet!!!

Ik ben weer benieuwd naar jullie verhalen!

Liefs,
Mara