Herman en Fleur gaan dit jaar nog samenwonen!

23 januari 2019

Boer Herman (seizoen 2016-2017) heeft een oude boerderij gekocht in hetzelfde dorp waar hij nu in huis woont met zijn ouders en zusje. Hoog tijd om even naar Frankrijk te bellen voor een update!

Herman en Fleur
Bron foto: Ruben May

“Ik wilde een eigen huis, want ik woon nog steeds bij mijn ouders. Dit leuke huisje stond in het dorp te koop. Het is een boerderij geweest maar er zit geen land meer bij. Wel staan er nog wat schuren omheen,” vertelt Herman. Zodra de woning is opgeknapt, gaat het Boer zoekt Vrouw stel daar samenwonen. "Als het bewoonbaar is, gaan we dat zeker doen. Dat zal verderop in het jaar zijn.” Tot die tijd blijven de twee op en neer reizen tussen Nederland en Frankrijk.

Herman koopt een huis
Bron foto: Herman

Er worden al flinke plannen gemaakt voor in de nabije toekomst. “We denken eraan om in een van de oude stalletjes een bed&breakfast op te zetten. Hoe en wat weten we nog niet, maar als Fleur hier komt wonen, dan zal dit haar project worden.” Fleur heeft vorig jaar zomer haar diploma als docent geschiedenis behaald. Maar omdat ze de Franse taal nog onvoldoende beheerst, zal ze daar op korte termijn nog geen baan in vinden. 

Boerderij Herman
Bron foto: Herman

Herman blijft op de boerderij werken bij zijn ouders. “Zodra de bed&breakfast af is, kan Fleur daar mooi wat mee verdienen. Op die manier kunnen we snel sparen om meer te kunnen doen in en rondom het nieuwe huis. Beetje bij beetje, want we willen heel veel, haha!” 

Boerderij van Herman
Bron foto: Herman