“Het is net alsof we al jaren bij elkaar zijn”

8 juni 2017

Elke week kun je een blog verwachten van kersverse ‘boerinnen’ Mara, Fleur of Annekim. Ze vertellen elkaar hoe de lange-afstandsrelatie ze afgaat. Zien ze hun David, Herman en Marc vaak? Hebben ze al emigratieplannen?

mara en david

Lieve Fleur en Annekim,

Het is alweer een aantal weken geleden dat we elkaar voor het laatst zagen op de Boer zoekt Vrouw Afterparty. Hoe gaat met jullie en jullie mannen? Is de rust bij jullie ook weer een beetje wedergekeerd? Bij ons/mij in ieder geval wel, heerlijk vind ik dat.

Vertrouwd

Eindelijk vrijuit kunnen gaan en samen leuke dingen ondernemen, die we de afgelopen maanden vooral hebben moeten laten. We hebben heel wat in te halen zo ;).

Samen een terrasje pakken, uiteten gaan of gezellig met vrienden. Het voelt allemaal zo vertrouwd, net alsof we al jaren bij elkaar zijn. En zoals jullie hierboven wel opmaken, gaat het tussen Dave en mij ontzettend goed. We zijn gek op elkaar.

Werk

Nu alle vergunningen binnen zijn, kan de opbouw van het bedrijf in Roemenië gaan beginnen. Dave heeft het er erg druk mee. Als hij in Roemenië zit, bellen we elke dag. En de video-chat van WhatsApp is ook een handige functie. We vinden het fijn om elkaar te zien en elkaars stem te horen :).

Ik ben sinds kort werkzaam bij een arbodienst, en mag daarnaast in september een opleiding gaan volgen. Ik ben er blij mee en heb het er erg naar mijn zin.

Twee (t)huizen

Dave komt nog elk weekend terug naar Nederland. Lucky us! Het ene weekend zijn we meer in het Westland te vinden, het andere weekend meer in West-Brabant. We zeggen ook wel eens voor de grap tegen elkaar dat we twee (t)huizen hebben.

Ook leuk om te vertellen; Dave was afgelopen dinsdag jarig en dit moest natuurlijk groots gevierd worden met vrienden en familie. Daarom hadden Dave z'n vader en ik een surprise party voor hem georganiseerd. Het was een geslaagd feest, en Dave was erg verrast. Hij had dit helemaal niet verwacht, en moest er zelfs een beetje van bekomen haha.

Op reis

Binnenkort hebben we ook nog een vakantie op de planning staan. Lekker een paar daagjes samen. We kijken er erg naar uit!

Hebben jullie ook nog iets leuks op de planning staan met jullie mannen? Fleur, ga jij van de zomer nog richting Frankrijk? En reizen jullie ook elk weekend op en neer naar elkaar, Annekim?

Leuk om zo contact te onderhouden met elkaar. Ik ben erg benieuwd naar jullie verhalen en belevenissen.

Liefs Mara