Hier wonen de nieuwe boeren

3 april 2023

Op zondag 9 april is het zover, dan stelt Yvon vijf nieuwe boeren voor en deze keer reist ze daarvoor af naar verschillende landen binnen Europa. Benieuwd waar in Europa de boeren wonen? Alle landen zijn nu bekend! Lees snel verder.

Boer Denemarken

Deze boer woont in Denemarken. "Een lieve, eerlijke vrouw, die mij accepteert met mijn voor- en nadelen. Die mij neemt zoals ik ben", dat is wat deze boer zoekt.

Zweden

Deze boerin woont in Zweden! "Iemand waarmee ik alles mee kan delen, waar ik veel lol mee kan hebben. Een echte knuffelbeer. Iemand waar ik samen een toekomst mee kan opbouwen hier in Zweden", daar hoopt deze boerin op.

frankrijk

Deze boerin woont in Frankrijk! "Ik zoek een ami pour la vie waar ik lief en leed mee kan delen. Dat je samen een team vormt en elkaar steunt, aanvult en lol hebt.", dat is wat deze boerin zoekt.

Slowakije

Deze boer woont in Slowakije! "Een maatje voor het leven", hoopt deze boer te vinden. "Iemand die bijvoorbeeld ook internationaal georiënteerd is, en voor werk naar het buitenland moet. En iemand die flexibel is en spontaan."

Duitsland verkleind

Deze boer woont in Duitsland! "Een maatje voor het leven waarmee ik lief en leed kan delen en samen dingen kan ondernemen", daar hoopt deze boer op.