Hoe gaat het nu met alle log(é)es?

18 mei 2022

Alle boeren hebben hun keuze gemaakt en deze log(é)es moesten de boerderij verlaten. Zij hebben de liefde niet gevonden bij hun boer, maar Boer zoekt vrouw heeft hen wel veel moois gebracht. Lees hoe het nu met ze gaat.

collage verlaters

Sonja: “Ik ben vriendschappen rijker”

Boer Rob verklaarde al voor het keuzemoment de liefde aan Wendy. Sonja moest de boerderij verlaten. Een paar maanden later kijkt Sonja positief terug op Boer zoekt vrouw. “Wat een ervaring was het om mee te doen aan dit prachtige programma. Ik heb het als bijzonder ervaren om met een relatief klein groepje zo’n mooie band op te kunnen bouwen. Ik heb mezelf laten zien zoals ik ben. Geweldig om mee te maken en ben vriendschappen rijker. Laatst hebben we nog een etentje gehad met Wendy, Silvia, Gepke en Nellie. Hoe mooi!”

Silvia: “Ik ben heel erg verliefd”

Silvia was verbaasd dat ze als eerste de boerderij van boer Rob moest verlaten. Maar inmiddels heeft ze toch de liefde gevonden. “Het gaat heel goed met mij. Ik ben heel erg verliefd en dat was niet gebeurd zonder Boer zoekt vrouw. Hij zag mij namelijk op televisie en dacht: haar ken ik! Het is nog pril maar ik kijk er naar uit hoe het zich gaat ontwikkelen. En verder ben ik heel dankbaar voor het feit dat ik samen met de groep vrouwen van de dagdates ervaringen kan delen. Daar ben ik enorm blij mee. We spreken elkaar regelmatig en dat is heel waardevol.” Ik kijk terug op een mooi avontuur met een geweldige afloop!”

Marion: “Ik had het voor geen goud willen missen”

Boer Jouke vond Marion te pittig. Daar heeft ze wel even over moeten nadenken. “Het gaat goed met mij. Ik vond het een intensief maar geweldig avontuur en had het voor geen goud willen missen. Het allerleukste vond ik de dagdate, wat hebben we daar gelachen en goede gesprekken gehad. Met Lotte, Karlijn en Jouke hebben we tijdens de logeerweek heel veel plezier gehad. Het is mooi om dit ook terug te zien op tv. En ik heb nadat te zien was dat ik de boerderij moest verlaten veel brieven ontvangen, waarvoor dank! Een nieuwe liefde heb ik nog niet gevonden, maar dat komt vast een keer op mijn pad!"

Lotte: “Ik heb veel geleerd over mijzelf”

Lotte en Karlijn hadden geen idee wie boer Jouke zou kiezen. Toch was Lotte ook wel opgelucht dat zij de boerderij moest verlaten. “Ik kijk heel positief terug op mijn deelname aan Boer zoekt vrouw. Ik kan ook wel zeggen dat het mij veel heeft gebracht en ik weer wat heb geleerd over mezelf. Ik neem daar ook meer tijd voor. Zo wilde ik al meer rust en ruimte om me heen en dacht dat te vinden op de boerderij, maar nu weet ik dat ik dat ook bij mezelf en omgeving kan vinden. Ik heb prachtige en lieve reacties gehad van mensen, zo mooi is dat! En de liefde? Dat komt vanzelf, daar vertrouw ik op.“

Nans: “Ik heb veel inspiratie voor mijn kunst gekregen”

Bij het terugzien van de mooie tv-beelden op de boerderij heeft Nans weer net zo veel genoten als toen ze daar echt rondliep in het mooie landschap, werkte in de stallen met de koeien en wandelde langs het weiland met boer Evert. “Het was een bijzonder avontuur en het heeft me nieuwe inspiratie voor mijn werk en kunst gegeven. Een stukje van de boerderij is nog steeds in mijn hart en maakt me nog enthousiaster om mijn droom, leven dicht bij de natuur, waar te maken. En een lieve partner is daarbij zeker welkom.”

Cora: “Vooral de dagdate vond ik enorm leuk

Cora verliet als eerste de boerderij bij boer Evert. Ze gaf hierbij aan dat ze het te graag wilde. Omdat Cora als eerste de boerderij verliet, is het avontuur al weer tijd geleden. "Vooral de dagdate vond ik enorm leuk. Het contact met Evert en de andere dames heb ik als prettig ervaren. In de afgelopen maanden heb ik een aantal brieven gekregen. Voor nu geen relatie maar wie weet in de toekomst."

Christiaan: “Mijn socials ontploften gewoon”

Boerin Janine had het gevoel dat ze de echte Christiaan nog niet had gezien. Het ging wat stroever dan met Sander. “Ik heb zeker enorm genoten van meedoen aan dit mooie programma. En het is gaaf dat we, zeker na de logeerweek, onderling nog steeds veel contact hebben. Ik moet wel eerlijk bekennen dat op deze manier zo met elkaar strijden voor een vrouw mij minder ligt. Ik doe dat toch liever zelf en meer achter de schermen. En ik was helemaal verbaasd over de hoeveelheid reacties op mijn socials, nadat ik de boerderij verliet. Die ontploften gewoon!”

Dinie: “Er is nu ruimte voor mijn rouwverwerking”

Voor Dinie voelde het niet meer goed op de boerderij van boer Hans. Het was te snel na het overlijden van haar man en ze besluit naar huis te gaan. “Het is fijn om nu te delen dat het goed met me gaat. Ik ben nog steeds blij dat ik toen de keuze heb gemaakt om de boerderij te verlaten. Dat was goed. Er is nu ruimte voor mijn rouwverwerking en dat is belangrijk voor me.”

Margriet: “Ik ben verliefd!”

Margriet verliet als eerste de boerderij van boer Hans. Volgens boer Hans voelde Margriet zich op de boerderij ‘niet in haar hum’. “Het gaat nu heel goed met mij. Ik heb de liefde gevonden bij Gert! Hij zag mij zondag in de uitzending en heeft meteen de redactie een berichtje gestuurd. Het klikte meteen zo goed. Ik denk dat we in een paar dagen tijd wel 3 kilometer aan appjes hebben gestuurd en bij elkaar 24 uur lang hebben gebeld! Gert is niet alleen lief voor mij maar hij begrijpt hoe ik tik en is oprecht geïnteresseerd in mijn leven, bij hem voel ik mij op mijn gemak, ik ben een gelukkig en blij mens.

Michiel: “Ze is zo lief, spontaan, heel knap en gewoon superleuk!”

Boerin Janine stuurde Michiel als eerste naar huis. Eerder deelde hij al heel mooi nieuws over zijn nieuwe liefde. De twee leerden elkaar kennen in een cafeetje in Middelburg. En eigenlijk was het meteen liefde op het eerste gezicht. Lees hier alles over zijn nieuwe liefde Zoë.