Hoe gaat het nu met Marian?

2 december 2018

In de reünie-uitzending was te zien dat de liefde tussen boer Jaap en Marian vrij snel na de citytrip over was. Ze besloten ieder hun eigen weg te gaan. Hoe kijkt Marian hierop terug?

Marian van boer Jaap

Marian staat nog steeds achter die beslissing, maar vindt het wel jammer dat het niks is geworden: “Jaap en ik hebben een mooie tijd gehad en veel beleefd en genoten. In de realiteit blijken we toch geen match te hebben en bleef er niet genoeg over voor een leven lang oud worden samen.”
 
Elke zondag heeft Marian met gemengde gevoelens naar de uitzendingen gekeken. “Ik vind Jaap nog steeds een leuke man, dus ik vond het soms best moeilijk om de beelden te zien omdat de emoties dan weer boven komen. Maar over het algemeen vond ik het heel mooi. Ik beleefde de goede momenten met Jaap opnieuw. Ik gun Jaap zijn liefde, want het is een leuke man en hij wil zo graag een vrouw dus ik hoop dat dat lukt.”
 
Staat Marian open voor de liefde? “Ik ben niet per se op zoek, maar als er een leuke man op mijn pad komt, zeg ik natuurlijk geen nee!”