Interview Judith:Ik wist dat de kans er was dat hij voor mij zou kiezen

13 februari 2011

Veel mensen vragen zich of Judith ook had gedacht dat Frank voor haar ging kiezen. Op deze en andere vragen geeft Judith antwoord…

judith

Agnes uit Ede: Allereerst even zeggen dat wij jou een hele leuke en spontane meid vinden! We hadden erg gehoopt dat jij gekozen zou worden! Onze vraag is simpel: Hoe gaat het nu met jou?
Dank je wel voor de leuke reactie! Het gaat goed met me, ik ben gewoon lekker aan het werk, doe mijn ding. Dat voelt gewoon goed. Was na die zondag ook wel erg blij dat het erop zat! Ik heb het helemaal afgesloten.

Susan uit Eindhoven: Wij hadden echt het gevoel dat Frank voor jou ging kiezen. Had jij dat gevoel stiekem ook? En heb je er nog liefdesverdriet van gehad?
Ik wist dat de kans er was dat hij voor mij zou kiezen. Er was een klik tussen ons en het voelde goed om bij hem te zijn. Onze kansen, die van Anita en mij, waren gelijk. Pas de laatste dag is dat anders geworden.
Op dat moment vond ik het natuurlijk enorm jammer, je komt met een bepaald doel naar de boerderij. Je bent daar maar vijf dagen, je leert elkaar op een intensieve manier kennen en ‘moet’ veel over de toekomst na denken waar je normaal niet zo mee bezig bent. Maar goed, dat betekent dan ook dat het maar eventjes duurt voordat dat gevoel weg is. Het is geen relatie van maanden die over is.

Carmelita uit Eindhoven: Vond je het moeilijk om de uitzendingen te bekijken en vooral na het keuzemoment? Frank en Anita samen op de fiets door Utrecht?
Nee, daar had ik geen moeite mee. Het is voor ons allemaal al weer maanden geleden. Ik moet zeggen: het zag er leuk uit! Frank en Anita zijn een leuk stel! Ik gun het hun.
Ik vond het keuzemoment zelf lastiger om te zien, omdat ik niet meer wist hoe ik had gereageerd. Dat viel gelukkig mee.

André uit Amsterdam: Had je niet een beetje verwacht dat jij de gelukkige zou kunnen zijn, vanwege de studie waar Anita nog mee bezig is. Met jou zou hij immers een stukje verder zijn.
Omdat ik niet studeer, ben ik inderdaad iets flexibeler. Maar toch, als Frank voor mij had gekozen, was ik ook niet na een half jaar bij hem ingetrokken.

Janne uit Dedemsvaart: Had jij al gevoelens voor hem, zoals Anita had?
Nee, ik denk dat Anita al meer gevoelens voor hem had. Zij zag het leven met Frank al veel meer voor zich. Het was iets waar zei altijd al van had gedroomd, daardoor had zij er meer gevoel bij. Dat had ik niet. Wel vond ik Frank superleuk, maar ik was niet verliefd. 
 
Jeroen uit Hengelo: Uiteraard liggen de jongens voor jou na de uitzendingen van BZV voor het oprapen, maar ik heb met mijn grote mond gezegd dat ik je desondanks een berichtje zou sturen mocht Frank onverwacht niet voor jou kiezen, maar goed: Wat heb je geleerd van Boer zoekt Vrouw?
Ik vond het een topervaring! Ik heb door Boer zoekt Vrouw veel leuke mensen leren kennen. Ik vond het soms best moeilijk om mezelf zo kwetsbaar op te stellen. Nu zie ik dat veel mensen het wel erg kunnen waarderen en ben ik blij dat ik toen toch mijn brief naar Frank heb verstuurd. Ik vond het een hele waardevolle ervaring!