Interview met Tom: 'Ik wil graag een gezinnetje stichten'

15 september 2014

Kijkers van Boer zoekt Vrouw konden vragen stellen aan Tom. Wij legden een selectie aan hem voor. Lees hier zijn antwoorden.

Linda uit Nieuwegein

Wat zijn jouw werkzaamheden buiten het planten en oogsten van de tulpenbollen? Want dat kan je alleen op bepaalde momenten van het jaar doen toch?

Dat klopt. Van december tot en met maart ben ik ZZP'er en inzetbaar voor allerlei klusjes. Dat was op school al zo en daar ben ik altijd mee doorgegaan. Ik doe dan echt van alles en nog wat. Van lichtreclames tot beschoeingen plaatsen en van lassen tot werken in de boerenkool.

Everdien uit Putten

Zou jij je boerderij willen/kunnen verlaten voor je ware liefde?

Nee, dat zou ik denk ik niet kunnen. Hier liggen mijn roots, dit is mijn poldertje. En ik ben trots op wat ik allemaal bereikt hebt. Stel dat ik iemand ontmoet die ook bepaald werk heeft dat ze heel belangrijk vindt en dat ze echt niet kan opgeven, dan wordt het wel ontzettend moeilijk natuurlijk. Maar als ik zou mogen kiezen blijf ik waar ik nu zit.

Lily uit Hilversum

Je vrienden vertelden dat je houdt van mooie vrouwen. Wat versta je onder een mooie vrouw?

Ik vind vooral de uitstraling erg belangrijk, een mooie blik in combinatie met een mooi karakter. Dat is voor mij een mooie vrouw.

M uit Hengelo

Ik ben benieuwd of je rookt? En heb je bezwaar tegen een vrouw die rookt?

Ik rook af en toe, voor de gezelligheid. Vaak op feestjes, in combinatie met een biertje. Als een vrouw op zo'n zelfde manier af en toe een sigaret rookt, vind ik het prima. Liever geen vrouw die de hele dag shag aan het draaien is, haha.

Jamie uit Rotterdam

Sta je ook open voor een vriendin die al kinderen heeft?

Ik ben zelf 32 en ik denk dat ik dan nog wel de keus heb om voor een vrouw zonder kinderen te gaan. Dat is denk ik anders voor iemand die al vijftig is. Ik ben dol op kinderen, maar zou het liefst toch zelf een gezinnetje stichten met mijn eigen kinderen.

Wendy uit Zoetermeer

Speelt leeftijd een rol? En hou je van kinderen? Ik ben 43 jaar, maar zie eruit als 36 ;) en ik ben moeder van twee lieve jongens van 13 en 9 jaar.

Dat is lastig om te zeggen, want je moet allemaal maar zien hoe het loopt. Maar als ik het baseer op hoe ik zelf in het leven sta, ga ik het liefst voor een vrouw van dezelfde leeftijf of een paar jaar jonger dan ik. Dat maakt het allemaal wat makkelijker, en past meer bij mijn levensstijl.