Iris: 'Als Neeltje er niet was geweest was ik het geworden'

8 november 2009

Iris geeft openhartig antwoord op jullie vragen, ook op de vraag aller vragen: Kan Wietse alsnog bij jou aankloppen?

Wietse Iris

Dorry uit Zeeland: Ik zag hoe moeilijk je het had bij het keuzemoment. Je zag het echt wel zitten met Wietse had ik het idee. Klopt dat?
Ik was niet verliefd, maar vond hem wel een leuke man. Als hij mij had gekozen, had ik graag gekeken wat er voor ons inzat. Ik stond er wel nuchter in, ben niet gaan strijden om de liefde. Dat zit erin of niet.

Rishan uit Zuidbroek: Is de koe je lievelingsdier geworden?
(Lachend) Nee. Dat zullen altijd de paarden blijven, en katten. Ik ben iemand die dieren om zich heen moet hebben, dus voelde me wel goed tussen de koeien.

Niet een maar veel bezoekers vragen zich het volgende af…
Jet uit Klundert stelt namens iedereen de vraag aller vragen: Hoe zou jij reageren als Wietze alsnog bij jou zou aankloppen?

Ik heb nog contact met Wietse en we gaan nog wel eens een rondje mennen. 
Ik gun Wietse en Neeltje alles. Neeltje is heel anders dan ik, maar echt een leuke meid. Ik hoop dat zij het is voor Wietse. Mijn leven is verder gegaan, ik kijk vooruit en hou me hier niet mee bezig.

Simone uit Rijen: Raakte je soms niet geïrriteerd omdat Wietse zo weinig uit zichzelf zei?
Geïrriteerd? Nee hoor. Het heeft me hoogstens een beetje verbaasd. Ik heb niet het gevoel dat het desinteresse was, maar eerder spanning door de situatie, van drie vrouwen in huis. Wietse heeft het pittig gehad.
Ik ben daar, ondanks het janken, heel prettig weggegaan en kan mij geen ergernissen herinneren.

Jan uit Asch: Wat voor boer wil je?
Ik hoef geen boer. Ik wil gewoon een leuke man, maar hij moet wel van dieren houden.

Marco uit Heerhugowaard:  Hoe was het om de draad thuis weer op te pakken?
De eerste week na de logeerweek was heel raar. Je komt uit zo’n vreemde wereld. Je bent echt even van de wereld afgeweest. De eerste nachten lag ik in bed terug te denken of ik de dingen had goedgedaan. Na een week kwam de rust en heb ik er een steeds beter gevoel over gekregen.

Mijn moeder heeft me na het keuzemoment thuis opgewacht. Het eerste wat ik tegen haar zei was: ‘Ik ben heel trots op mezelf maar ik heb de liefde niet gevonden’. De rest van de avond bleef ik breken. De deksel ging van de stoompan. Het is ook bizar en niet uit te leggen. Het is ontladen. Ik moet zeggen dat ik er moeite mee had om na zo’n leuke week met veel mensen weer alleen thuis te zijn. Het was opeens weer even stil.

Rita uit Hoek van Holland: Zou je, nu terugkijkend, weer voor Wietse vallen?
Ik zou het zo opnieuw doen, het is en blijft een fijne man. Het vreemde is als Neeltje er niet was geweest, was ik het worden, gek idee eigenlijk. Ik ben trouwens nog steeds een happy single, en nee, niet desperate.

Mirjan uit Elburg: Ben je er al klaar voor om deze week heel veel brieven van leuke mannen te krijgen?! Dat wens ik je toe!
Kom maar op!! Het liefst met een leuke foto, want nu ze weten hoe ik eruit zie, wil ik dat van hen ook weten..:-)