Jan en Rianne ouders geworden van baby Siem!

17 april 2019

Schapenboer Jan (seizoen 2015) en zijn Rianne hebben hun gezin uitgebreid met een zoontje, Siem Jan Jelle. Het kleine mannetje is kerngezond geboren op 11 april. Ook Rianne maakt het goed en heeft even de tijd om ons op de hoogte te brengen van dit fantastische nieuws.

Jan en baby Siem en Melle

“De bevalling ging gelukkig goed. Net als bij zijn broer Melle, die inmiddels 1,5 jaar is, ging het heel vlot bij Siem. Ik kreeg niet eens de kans om me voor te bereiden op de heftige weeën, met vijf minuten persen was Siem al geboren.” Waar Melle een maand te vroeg geboren was, kwam Siem heel netjes een week voor de uitgerekende datum ter wereld. 

Broer Melle vindt het allemaal reuze interessant maar snapt nog niet helemaal wat er aan de hand is. “Als Siem in de wieg of op bed ligt, komt hij erbij en dan prikt hij met z’n vingertjes in de wang van zijn kleine broertje. Hij heeft wel door dat er iets is veranderd in huis, maar of hij het echt beseft is lastig te peilen.” 

Rianne en haar twee kinderen

Papa Jan is helemaal blij met hun tweede zoon en vindt Siem echt een ‘prachtventje’. Het is natuurlijk weer even wennen voor de kersverse ouders. Maar volgens Rianne is het ook enorm genieten, zo’n klein en teder jongetje. Gelukkig is Rianne niet bang voor de mannen om haar heen! “Ik houd ze in het gareel hoor, en anders schop ik ze gewoon naar buiten naar hun vader haha!”

Baby Melle van Jan en Rianne