Jan en Rianne verwachten een tweede kindje!

11 december 2018

Het stel uit het seizoen van 2014/2015 loopt stralend de Boer zoekt Vrouw Afterparty binnen. Nadat de twee in oktober 2017 hun eerste zoontje Melle verwelkomden, verwachten ze in april hun tweede kindje.

Jan en Rianne
Bron foto: Ruben May

“Gaan we het ze zeggen?” Rianne kijkt Jan verwachtingsvol aan. “Ja, vooruit.” zegt Jan. “Het wordt een jongetje! Twee kereltjes.” De twee kijken enorm uit naar de geboorte van hun zoontje. En de babykamer van Melle kan zo lekker intact blijven. “We gaan nu weer een andere kamer voor Melle maken, zodat hij al zijn speelgoed kwijt kan.” 

Met Melle gaat het heel erg goed. “Hij groeit super goed en het is gewoon een heel vrolijk mannetje” glundert Rianne. Volgens Jan had hij laatst zijn eerste stapje gezet. “Twee stapjes!” zegt Rianne. “Oh, heb jij er al twee gehad?!” lacht Jan. Dat er een broertje op komst is, snapt de kleine Melle nog niet. “Hij heeft ook totaal geen interesse in de buik. Maar ja, hij is natuurlijk ook nog maar 13 maanden!”

Afgelopen zomer was in Onze boerderij te zien dat de schapen van de Texelse boer een virus bij zich droegen. Gelukkig gaat het nu beter op de boerderij. “De nieuwe lammeren die zijn geboren, hebben we meteen apart gehouden. Die zien er vooralsnog goed uit. Omdat we nu weer gezonde dieren hebben, zie je dat meteen terug in de melkproductie. Het is nu gewoon weer heel leuk werken.”