Joost: “Ik leg de lat heel hoog, ook voor mijzelf”

19 mei 2022

Kijkers van Boer zoekt vrouw konden vragen insturen voor de boeren. Wij legden er een aantal aan Joost voor.

joost reunie

Trijntje: Waarom denk je dat het niet is gelukt in de liefde?

“Ja, als ik dat toch eens wist. Ik ben gewoon heel kritisch en kieskeurig en leg de lat heel hoog. Ook voor mijzelf. Ik ben de juiste gewoon nog niet tegengekomen. Terwijl ik dat natuurlijk wel heel graag zou willen.”

Corrie: Zat er nou echt niks bij al die vrouwen die in je kamer stonden?

“Nee, ik vond het uiteindelijk wel heel gezellig. En natuurlijk een eer dat ze allemaal voor mij waren gekomen. Maar er was niemand bij wie ik echt een klik voelde en wie ik zin had om nog een keer te zien.”

Ilse: Wat vond je van de verrassing van al die vrouwen?

“Nou, zoals je zag in de uitzending was ik nogal overvallen. Ik hou echt niet van verrassingen, dus ook niet van deze. Gelukkig was ik na een tijdje een beetje bekomen van de schrik.”

Kirsten: Wat voor vrouw zoek je precies?

“Lastig te omschrijven. Een verzorgde dame, met wie ik meteen een fijne klik voel. Ik vind lang haar mooi, welke kleur maakt niet uit. Ik vind het ook prima als ze al kinderen heeft. Het liefst zou ik iemand vinden die niet te oud is, want ik voel me zelf ook nog een jonge god. Haha.”

Sander: Vind je het erg als het geen Brabantse is?

“Nee, zeker niet. Het liefste vind ik natuurlijk niet iemand in Groningen. Maar als het echt goed voelt misschien toch wel.”