De laatste blog van Fleur

17 augustus 2017

Lieve Mara en Annekim,

De tijd gaat mega snel. De eerste weken samen met Herman zitten er ook alweer op. Ik vind het erg jammer dat er een einde is gekomen aan onze blogs. Zo waren we toch beter van elkaar op de hoogte en konden we vooral ervaringen delen.

Onvergetelijke ervaring
Mara, je omschrijft jullie deelname aan Boer zoekt Vrouw Internationaal als een kadootje. Zo voel ik het ook echt. Het is absoluut een onvergetelijke ervaring die ik nooit van mijn leven had willen missen. Ik heb er zo ontzettend veel uitgehaald. Ik heb niet alleen de liefde gevonden, ook ben ik als persoon gegroeid.

Annekim, ik kan alleen maar tegen je zeggen dat je echt een aanpakker bent. Ik vind het dan ook mega stoer dat je een safarikamp in de natuur opbouwt tot iets moois! Ga vooral zo door met het najagen van jouw dromen en geniet echt van het geweldige en vooral bijzondere leven dat je leidt.

Mara, ik vind het zo mooi om te lezen dat jullie ook al verder in de toekomst kijken samen. Ik kan me er samen met Herman volledig bij aansluiten dat het erg belangrijk is dat je ook vooral je eigen ding kunt doen. Ik wil daarom graag een baan zoeken in Frankrijk en daar eerst mijn draai vinden. Op die manier kan ik de Franse samenleving inrollen. Daarna kijken we hoe het loopt en of ik in het bedrijf van Herman wil werken. Gezien de ervaringen die ik afgelopen tijd heb opgedaan op de boerderij, weet ik wel zeker dat ik ook daar mijn draai kan vinden.

Herman en ik zijn ook mooie toekomstplannen aan het maken. We zijn vooral aan het dagdromen over welke mogelijkheden er allemaal zijn. Ik hoop regelmatig contact met jullie te houden en te horen over de mooie, leuke en speciale dingen die jullie meemaken!

Veel liefs,

Fleur