Logeervrouw Judith uit seizoen 2013 getrouwd

3 oktober 2017

Judith logeerde bij boer Jan in Canada in 2013. Ze bleef als laatste logee over, maar koos er toen zelf voor om de boederij te verlaten. Nu, vier jaar later heeft ze haar man gevonden. Ze is vorige week donderdag getrouwd met Ruud!

Judith en Ruben in trouwerij

Samen in Zanzibar

We spreken Judith nog net voor ze weer op de volgende safaritrip gaat, Judith en Ruud genieten momenteel van hun huwelijksreis in Zanzibar. “Het is zo mooi hier en we hebben het heel fijn samen”, vertelt ze enthousiast. Ruud hield de bestemming geheim, het was dus een grote verrassing voor Judith. Hoe is hun relatie eigenlijk begonnen?

De ontmoeting

Ruud voegt Judith na haar deelname aan Boer zoekt Vrouw toe op LinkedIn, er komt echter geen reactie. Na twee jaar voegt hij haar ook toe op Facebook. Judith herkent zijn naam en wordt toch wel nieuwsgierig. Ze raken aan de praat op Facebook.
De eerste date vloeit voort uit een romantische actie van Ruud. Als Judith vertelt dat ze een avond uit eten gaat met haar zus, weet ze nog niet wat hij voor haar in petto heeft. Ze krijgt in het restaurant een fles prosecco van de ober, “van Ruud”, zegt hij. Judith maakt er een foto van en stuurt deze naar Ruud: “Volgende keer proosten we samen”.
De eerste date is bij de poffertjeskraam in Laren, hij maakt haar nieuwsgierig en ze blijven elkaar veel zien. Na een paar weken worden ze een stelletje.

Het aanzoek

Ruud en Judith zijn anderhalf jaar samen als hij haar ten huwelijk vraagt met twee dingen waarvan hij weet dat ze er dol op is. Met een kitten en ‘Thinking out Loud’ van Ed Sheeran op de achtergrond gaat hij op zijn knieën. “Echt een voorbeeld voor veel mannen”, verzucht de gelukkige Judith. Verwacht had ze het niet, “maar misschien was dit ook omdat ik het nog niet durfde te hopen”.

De bruiloft
 

Na weken van regen is het op de bruiloft ineens fantastisch weer. “Het was een prachtige dag met al onze vrienden en familie. We hebben ervoor gekozen om in plaats van alleen het JA-woord ook onze trouwgeloftes uit te spreken. Dit vinden we allebei superspannend maar het maakt het wel heel bijzonder”.

De huwelijksreis

Ruud heeft de hele huwelijksreis in z’n eentje gepland. Het was dan ook voor lange tijd een verrassing voor Judith. In totaal trekken ze dertien dagen door Zanzibar waarin ze verschillende prachtige plaatsjes bezoeken.
Na de bruiloft vorige week donderdag zijn ze meteen op huwelijksreis gegaan. En als ze terugkomen van de reis? “Nu we getrouwd zijn, gaan we samen verder. En daar hoort samenwonen natuurlijk ook bij!”