Marcel: "Zij was een goede keuze"

27 februari 2011

Fans stuurden vragen in voor Marcel. Hij gaf antwoord op een selectie hiervan.

marcel

Rebekka uit Hoensbroek: Nu Ksenia geen gevoelens voor je had is het misschien een optie om Sonja of Marita eens op te zoeken, want deze dames hadden heel veel gevoelens voor je. Alleen had ik het idee dat je dat toen niet toeliet omdat je te veel met Ksenia bezig was het is maar een idee misschien voor jou niet relevant, maar het overdenken waard. (Hoe denk je hierover?)

"Dat Ksenia helemaal geen gevoelens had klopt niet helemaal, maar wel te weinig. Desalniettemin was zij een goede keuze en we hadden ook heel veel gemeen, en mijn inziens was het ook een zeer goede match, maar als de klik er niet voldoende is, dan houdt het gewoon op. Sonja heb ik nog vaker gebeld en ben ook heel blij dat zij nu een vriend heeft en dat gun ik haar, en ook nog een koeienboer zodat zij de kalfjes kan doen en veel ander werk, het is een meid met het hart op de juiste plaats. Marita is ook een hele lieve vrouw maar mijn keuzes zijn zo gelopen en ik heb nog wel contact met haar en als ik haar had gekozen was dat zeer zeker een hele goede keuze."

 
Ynna uit Duiven: Wat jammer dat het zo gelopen is. Jij bent een superleuke man. Heb je nu wel iemand gevonden? 

"Ja, dat is zeker jammer, maar het hoeft niet altijd op tv wat te worden alhoewel het wel heel mooi is."

Marleen uit Turkeij: In de krant las ik dat je een korte tijd met Ksenia hebt samengewoond, klopt dat??? 

"Nee, dat klopt niet, dit is pure onzin en de rest wat men schrijft over haar en mij is ook uit de duim gezogen. Hoge bomen vangen veel wind alhoewel ik me zo niet gedraag. Ik blijf gewoon mezelf zoals altijd."

Harry uit Veghel: Ik heb erg genoten van jouw bedrijf en je kunde om dingen te doen. Echt petje af en een groot compliment. Zag ik nou tijdens het filmen op jouw boerderij een Tim 3 rijer bietenrooier staan? Zo ja zou ik dan deze dit najaar mogen komen fotograferen als je hiermee aan het werk bent? Zou dat helemaal te gek vinden!! 

"Ja, dat mag altijd, misschien zou graan combinen ook leuk zijn met mijn Claas of ander werk, ik zou het zelfs heel leuk vinden!