Michelle en Maarten wonen samen!

15 januari 2019

Afgelopen weekend stond voor Michelle (seizoen 2018) en Maarten in het teken van verhuisdozen uitpakken, zware dingen sjouwen en heen en weer gerij tussen Aalten en Boekel. Het Boer zoekt Vrouw stel is namelijk gaan samenwonen afgelopen vrijdag!

Michelle en Maarten wonen samen
Bron foto: Michelle

"Het is een hele opluchting om eindelijk officieel samen te wonen,” vertelt een vrolijk klinkende Maarten. De twee zagen elkaar afgelopen half jaar vooral in het weekend en een dag doordeweeks. Door de drukte in de champignonkwekerij van Michelle konden ze elkaar niet vaker zien. "We hadden zelf ook niet verwacht dat het zo snel zo goed zou gaan. Maar al vrij snel hadden we zoiets van 'we kunnen niet wachten tot het eindelijk mag'. Het bevalt supergoed."

Echt tijd hebben de twee nog niet gehad om te wennen samen in Michelle’s huis. “Ons eerste weekend samen was best druk met afspraken. Zo werden we zaterdagmiddag welkom geheten door de buurt. Het huis was versierd en er hing een welkomstbord. Het was zo’n warm ontvangst!” 

Michelle en Maarten

In een van de laatste afleveringen van het seizoen liet Maarten Michelle een nog leeg appartement zien. Heeft hij daar uiteindelijk nog wel gewoond? “Die vraag krijg ik heel vaak. Ik heb nog wel een half jaar in het appartement gewoond. Dat is niet zo lang, maar in dit geval is dat helemaal niet erg natuurlijk!” 

Maarten is op zoek naar een baan in de omgeving van zijn nieuwe woonplaats. Maar een baan in de recent geopende derde vestiging van de champignonkwekerij zit er niet in. " We hebben vanaf het begin afgesproken dat we werk en privé zoveel mogelijk gescheiden houden en graag allebei ons eigen ding blijven doen." 

Waar Maarten het meest naar uitkijkt nu hij met zijn grote liefde samenwoont? "Juist de simpele dingen, daar heb ik zin in. ’s Avonds samen eten. En elke avond samen op die hoekbank natuurlijk, haha!”