Michiel van boerin Janine heeft de liefde gevonden

6 april 2022

Zondag zag je dat Michiel de boerderij van boerin Janine moest verlaten. Hij baalde daar enorm van, maar nu heeft hij leuk nieuws! Michiel is sinds twee maanden heel gelukkig met zijn vriendin Zoë. “Ze is zo lief, spontaan, heel knap en gewoon superleuk!”

Michiel

De twee leerden elkaar kennen in een cafeetje in Middelburg. En eigenlijk was het meteen liefde op het eerste gezicht. “Deze knappe en lange verschijning is niet te missen”, lacht Zoë. “We hadden meteen zo’n goede klik”, vertelt Michiel. “Vanaf het eerste moment waren we heerlijk aan het kletsen, alsof we elkaar al jaren kenden. Het is gewoon gek dat we elkaar niet eerder zijn tegengekomen. Maar misschien was het nu gewoon het juiste moment.” Zoë vindt Michiel vooral heel lief. “We kunnen overal over praten en samen heel hard lachen.”

Boer zoekt vrouw

Het stel keek de afgelopen weken samen naar Boer zoekt vrouw. “Ik vond het heel leuk om hem te zien op televisie, maar ook gek. Bij mij was hij juist helemaal niet verlegen”, vertelt Zoë. “Maar dat heb ik ook echt geleerd door Boer zoekt vrouw”, reageert Michiel. “Ik hoef niet onzeker te zijn. Zoë kende Elise, één van de logeerdates van boer Bastiaan (2019/2020), al een beetje. “Van haar had ze al veel gehoord over Boer zoekt vrouw en snapte ook heel goed dat we onze relatie nog even geheim moesten houden. Maar afgelopen maandag zijn we meteen uit eten gegaan samen. Om het te vieren dat we nu niks meer stil hoeven te houden.”

Citytrip

Ook al mocht Michiel niet blijven bij Janine, hij gaat toch op citytrip. “Zoë zei: ‘dan krijg je die citytrip toch van mij!’ Dus we gaan binnenkort een paar dagen naar Rome. Heel veel zin in, én in de toekomst. Elkaar nog beter leren kennen en heel veel leuke dingen doen samen.”