Op naar de logeerpartij op de boerderij!

27 september 2018

Een héle dag met vijf leuke dates om je heen is toch wel gek voor de boeren. Maar wat vonden ze het geweldig! Na een intensieve dag zijn de boeren eruit. Welke drie vrouwen of mannen nemen ze mee naar hun boerderij?

Jaap en logees
Bron foto: Linelle Deunk

Voor Jaap is de dagdate op vertrouwd terrein: tussen het groen. Hij moet wel nog even wennen aan het feit dat er vijf vrouwen tussen staan. Marjan is er niet van gediend dat Jaap rookt en maakt dit meteen duidelijk. ‘Als je wat met mevrouw Tabak wil, dan gaat het tabak weg!’ Jaap vindt deze manier van praten toch iets te direct voor hem en besluit haar vroegtijdig te vertellen dat ze toch niet goed bij elkaar passen. De overige vier dames koken hun lievelingsmaaltijd voor Jaap. De liefde van de man gaat tenslotte door de maag! Petra, Marilyn en Marian hebben de meeste indruk gemaakt en mogen komen logeren bij Jaap.

Jaap met logees
Bron foto: Linelle Deunk

Wim en zijn vijf vrouwen gaan het water in en met zeeleeuwen zwemmen. De zeeleeuw besluit een ontlastende verklaring af te leggen terwijl Wim en zijn vijf dames in het water liggen. Wim vindt het prachtig dat de dames stug in het water blijven terwijl de bruine wolk zich uitspreidt. Marlies is stiekem blij dat Wim akkerboer is en dat ze niet vaker met dieren hoeft te knuffelen. Wim is helemaal in zijn sas en blijft maar grappen afvuren op zijn dames. Hij vraagt of Marit, Paula en Marlies komen logeren op de boerderij. ‘Ja, ik wil!’ antwoordt Paula. ‘Dat is wel heeel vroeg...’ Grapt Wim.

Wim en logees
Bron foto: Linelle Deunk

De mannen van Steffi zijn blij verrast dat ze nóg stoerder is dan ze dachten. Steffi is geen dametje, houdt van ruige dingen, is een vrouw met pit en vindt het niet erg als haar handen vuil worden. Ideaal voor de vijf mannen die samen met Steffi in het bos op survivaltocht gaan. Harrold heeft de lolbroek aan op de dagdate en Steffi vindt dat wel leuk. Kevin is openlijk complimenteus tegen Steffi: ‘Met zo’n mooie dame ga je niet iedere dag op stap!’ Uiteindelijk mogen Paul en Danny niet mee. Steffi probeert ze gerust te stellen: ‘Ik vind jullie wel super aardig.’

Jaap met logees
Bron foto: Linelle Deunk

Michelle heeft voor haar vijf mannen een cadeautje meegenomen. Ze krijgen allemaal een kristal met een spirituele betekenis. ‘Bijzonder steentje’ zegt Ruud. Zeno vindt vooral de kleuren mooi. Maarten vindt het ook bijzonder. Naast kristallen heeft Michelle een verzameling Mariabeelden. Stefan begrijpt het wel: hij spaart kunst en theepotten. Dat zou niet misstaan bij de bonte verzameling van Michelle. De mannen mogen wel heel dicht bij Michelle komen wanneer ze bij iedereen achterop de quad springt voor een ruig ritje. Uiteindelijk zijn het Maarten, Zeno en Ruud die het meest indruk op haar maken en haar verzameling in het echt mogen aanschouwen.

Michelle met logees
Bron foto: Linelle Deunk

Marnix en zijn vrouwen maken kennis met roofvogels van diverse pluimage. De dames zijn gecharmeerd van zijn directheid, boevigheid en humor. Maar ze zijn het er allemaal over eens dat daarachter een warme, gezellige man schuilgaat. Wanneer de vogel is gevlogen, storten ze zich op een bierproeverij en steken ze de barbecue aan. Zelf barbecuet Marnix niet, hij houdt meer van simpel. ‘’Dekseltje eraf, magnetron, twee minuten, ping, en je ken het zo op je bord gooien.’’ Marnix sluit de dagdates af door Bertine, Willemijn en Janneke te vragen om te komen logeren.

Marnix met logees
Bron foto: Linelle Deunk