Olke vindt opnieuw het liefdesgeluk

20 januari 2022

De Texaans/Friese koeienboer Olke, die in 2016/2017 meedeed aan Boer zoekt vrouw Internationaal, heeft opnieuw het liefdesgeluk gevonden. Afgelopen jaar trouwde hij met Jenny. “Ze is zo’n lieve, zorgzame en begripvolle vrouw. Ik ben zo blij met haar.”

Olke & Jenny

Er is veel gebeurd in het leven van boer Olke. Tijdens Boer zoekt vrouw lukte het hem helaas niet de liefde te vinden, maar in de reünie aflevering in 2017 vertelde hij dolgelukkig te zijn met briefschrijfster Karen, die in hetzelfde dorp woonde. Helaas overleed zij een jaar later aan de gevolgen van borstkanker. Daarna vond Olke steun bij Hilda; zij trouwden in 2019. Dit huwelijk hield geen stand. Olke ging niet bij de pakken neerzitten en heeft de liefde weer gevonden! Afgelopen jaar gaf hij het jawoord aan de Amerikaanse Jenny.

Nooit ruzie

Olke en Jenny leerden elkaar kennen in de kerk. “Ik kende haar vader al, maar ik had haar nooit bekeken als iemand om een relatie mee te hebben. Steeds vaker maakten we een praatje en toen was ineens die klik daar. Bij haar kan ik helemaal mezelf zijn, we hebben nooit ruzie. En we kunnen fantastisch overweg met elkaars kinderen. Ze is zo’n lieve, zorgzame en begripvolle vrouw. Ik ben zo blij met haar.”

Olke & Jenny

Huwelijksaanzoek

“Ik wilde het eerst rustig aan doen, maar het klikte zo goed; ik wilde gewoon dat Jenny mijn vrouw zou worden. Ik heb haar ten huwelijk gevraagd midden in de sneeuw, tijdens een picknick op het land waar we onze eerste date hadden. Romantischer kon bijna niet. Onze bruiloft was ook heel mooi. We hebben allebei een grote familie; en er kwamen ook nog mensen van de kerk. Het was een prachtig feest in de openlucht.”

Boerderij te koop

Olke woont inmiddels bij Jenny. “Ik ben bij haar ingetrokken, ik heb mijn boerderij te koop staan. Mijn leven is echt een rollercoaster geweest. Ik zou het graag wat rustiger aan doen. Hoe precies, dat weet ik nog niet. Maar ik hoop dat er iets nieuws op mijn pad komt wat nu bij me past en waar ik mijn geld mee kan verdienen. Het liefste blijf ik wat met dieren doen, maar niet meer zo intensief als nu.”

Olke is Boer zoekt vrouw erg dankbaar. “Ondanks mijn tegenslagen in de liefde, bleef ik er altijd in geloven. En door Boer zoekt vrouw durfde ik Jenny bijvoorbeeld ook heel makkelijk mee uit te vragen. Ik wilde zo graag een lieve vrouw; en dat is gelukt!”