Petra doet haar verhaal

4 december 2018

“Ik ben bang dat ik verkeerd heb gekozen, Yvon.” In de reünie-uitzending was te zien hoe Jaap vertelde bang te zijn de verkeerde keuze te hebben gemaakt. Hij heeft Petra gebeld en ze hebben een paar keer afgesproken. Helaas is het niks geworden tussen de twee. Petra vertelt wat dit alles met haar heeft gedaan:

Petra bij boer Jaap

"Na het keuze moment van Jaap en het verlaten van zijn erf, werd het een zomer van veel werken, het pakken van mijn verlies, en het verwerken van mijn verdriet. Tot ik op een dag een berichtje kreeg van Jaap. Hij wilde met mij afspreken om bij te kletsen. Dat vond ik een supergoed idee.

De dagen waren kort, dus kon ik in het donker stiekem zijn huis binnenglippen. Het was fijn om hem weer te zien en bij hem op het erf te zijn. Jaap vertelde dat hij misschien wel een verkeerde keuze had gemaakt. Ik wist niet wat mij overkwam, die zag ik niet aankomen. Hij wist mij wederom te enthousiasmeren en het voelde goed. Ik geloof erin dat er meer is tussen hemel en aarde, en dit voelde als een unicum. We kregen een second chance elkaar te leren kennen, en dat deden we. We spraken meerdere keren af, en hebben zo heel wat uurtjes samen doorgebracht.

Daar waar Jaap aan het einde van de logeerweek moeite had een keuze te maken tussen zijn twee dames, heeft hij op een bijzondere manier toch de gelegenheid gekregen zijn beide dames afzonderlijk van elkaar te leren kennen. Gewoon in het privé leven, in alle rust en ook zonder camera's. 

Spijtig maar waar vertelde Jaap mij vorige week dat hij niet verliefd op me is, en weinig gevoelens voor mij heeft. Ondanks dat dit wel even aankwam weet ik die eerlijkheid erg te waarderen. Wat er niet is, is er niet. We hebben in elk geval een second chance gekregen, en daar ben ik dankbaar voor.

Ik wens alle vrijgezellen op zoek naar de liefde van hun leven een mooie weg te gaan, met een heerlijk resultaat. Ook ik ga weer voorwaarts. In het leven weet je nooit wat er op je pad komt, ook niet op het gebied van de liefde........"

"Achter elk paar ogen schuilt ieders eigen gevoel".

Petra