Rob: “Olivier glunderde toen hij zichzelf op tv zag”

19 mei 2022

Kijkers van Boer zoekt vrouw konden vragen insturen voor de boeren. Wij legden er een aantal aan Rob voor. 

Rob Witlof

Geke: Hoe vond Olivier het dat je op tv was?

“Ik heb hem er niet heel erg bij betrokken, want de wereld is al confronterend genoeg. Maar hij glunderde toen hij zichzelf zag in de eerste uitzending. En toen hij mij zag keek hij heel trots: ‘Mijn papa’. Ook toen ik hem een artikel in de krant met mijn foto’s liet zien.”

Kate: Wat voor vrouw zoek je precies?

“Het maakt niet uit of ze blond of donker haar heeft, als ze maar een lief en zorgzaam mens is en van gezelligheid en reuring houdt. En natuurlijk goed kan omgaan met kinderen.”

Bonnie: Sta je open voor een date?

“Ja, dat zou ik heel leuk vinden. Vandaar ook mijn oproep in de reünie. Want het was toch best confronterend om te zien dat het bij mij niet gelukt is. Ik heb heel veel zin om mijn leven met iemand te delen.”

Trudy: Hoe keek je naar de uitzendingen? Vond je het jammer dat je er zelf niet in zat?

In eerste instantie vond ik het zeker jammer dat ik niet op tv te zien was. Maar uiteindelijk vond ik het juist helemaal prima. Bij de boeren op tv wordt alles zo uitgelicht en wij konden een stuk makkelijker en rustiger leven. Maar ik ben nu wel heel blij dat alles achter de rug is en ik over alles weer eerlijk kan zijn tegen mijn vrienden en personeel.”

Flore: Wat vond je van de online serie?

“Heel goed. We konden gewoon zijn wie we zijn en alles ging heel gemoedelijk. Ik kijk terug op een super ervaring en ik zie het als een heel mooi boek waar ik ook in sta.”