Robert: “Het is toch gelukt!”

19 mei 2022

Kijkers van Boer zoekt vrouw konden vragen insturen voor de boeren. Wij legden er een aantal aan Robert voor. 

Robert reunie

Rosanne: Hoe kijk je terug op je dates?

“Ja, prima. Roby heb ik nog een paar keer gezien en dat was hartstikke leuk, maar ik was niet verliefd. Maar zij was zo enthousiast dat ik zelf soms ging twijfelen. Vind ik het nou leuk omdat zij zo enthousiast is, of vind ik haar echt leuk? Roby en Dafne waren gewoon allebei hele lieve meiden, maar pasten toch niet goed bij mij.”

Els: Hoe ben je in contact gekomen met Maaike?

“Ze stuurde me op Instagram een berichtje. Ik kreeg al wel vaker berichtjes, maar deze viel toch op. Het lag er niet zo dik bovenop dat ze wilde afspreken, waardoor ik juist nieuwsgierig werd.”

Nelleke: Wat vind je het leukste aan Maaike?

“Het is een heel eerlijk, oprecht en lief meisje. En knap natuurlijk! Dat ze een boerendochter is, maakt alles ook een stuk makkelijker. Je snapt elkaar goed. Ze is ook een echt ondernemertje, er zit pit in.”

Trudy: Hoe was het om alle boeren weer te zien op de reünie?

“Hartstikke mooi en gezellig. We hebben met z’n allen zoveel meegemaakt. En ik was natuurlijk ook razend nieuwsgierig wie er samen zouden komen. Ik was heel trots dat ik Maaike mee kon nemen. Het is toch gelukt!”

Sanne: Blijf je het boeren combineren met de vrachtwagen?

“Voorlopig wel. Maar alleen omdat het financieel gewoon moet. Maar ik hoop dat het ooit niet meer nodig is en ik gewoon kan leven van de boerderij.”