Ruud overweldigd door meer dan honderd brieven en pakketjes

15 november 2018

Afgelopen zondag zagen we hoe Michelle Ruud van de champignonkwekerij stuurde. Michelle voelde het misschien niet bij Ruud, maar tientallen vrouwen die op televisie toekeken, zagen in hem wél een potentiële liefde. We bellen hem met de vraag wat al die aandacht met hem doet!    

Ruud bij Michelle

Ruud is volledig overdonderd door alle mooie brieven die hij heeft gekregen. "Ik heb een deel via Boer zoekt Vrouw doorgestuurd gekregen, en daarnaast heel veel brieven en pakketjes in de bus gehad en berichten via Facebook ontvangen." Dat vrouwen er überhaupt aan dachten op hem te schrijven, was niet in hem opgekomen. "Ik had het absoluut niet verwacht. Ik dacht dat de aandacht de maandag na de uitzending ‘afgelopen’ zou zijn, dat ik dan mijn normale leven weer zou oppakken. Maar integendeel! Toen begon het pas eigenlijk, haha!"

Of hij verder iets met alle aandacht gaat doen, is hij nog niet over uit. "Ik heb nog niet alles kunnen lezen, maar tussen de brieven die ik wel heb gelezen, zitten echt wel wat leuke dames. Ik weet op dit moment alleen nog niet helemaal hoe ik dat moet aanpakken." Hij staat er vooralsnog voor open, maar laat het nog even op een laag pitje staan. Een andere vrouw is er nog niet in zijn leven. "Ik heb wel wat leuke gesprekken met een dame lopen, maar echt daten kan ik het nog niet noemen."

Wel ziet Ruud het als een enorm compliment. "Het doet echt wel wat met je. Je wordt echt blij als je zo’n mooie brief leest. Er zijn zoveel vrouwen die hun ziel en zaligheid erin hebben gestopt. Dat is echt bijzonder." Hij wil alle vrouwen dan ook heel erg bedanken voor de mooie brieven!