Sander vond de liefde!

17 maart 2011

Annemarie stuurde Sander naar huis na de dagdate. Na zijn vertrek ontving hij via de redactie, via internet en op zijn huisadres veel reacties: 130 in totaal.

sander

"Ik heb ze allemaal goed bekeken en met een kleine selectie heb ik iets gedaan. Een aantal heb ik ontmoet en bij één was een flinke wederzijdse klik en die is er nog steeds." Zijn nieuwe liefde is geen boerin. Dat meldde ze in de eerste zin van haar brief. Wendy schreef: "Sander, ik vind je heel erg leuk, maar ik ben alles behalve een boerin."

"Van de reacties die ik ontving na mijn deelname viel op dat het erg veel waren en bijna iedereen ontzettend zijn best had gedaan om iets over zichzelf te vertellen en een leuke foto te maken. Er zaten reacties bij van drie zinnen en van drie pagina's. Een deel van mijn kerstvakantie heb ik besteed aan brieven lezen. Dat een paar shots op de televisie bij zoveel mensen al een bepaalde indruk kunnen achterlaten heeft mij wel verbaasd."

Hij heeft sinds zijn vertrek van haar boerderij geen contact meer gehad met Annemarie. "Dat gaat nog wel een keer gebeuren, want ik ben regelmatig in de buurt." Met de medekandidaten heeft hij al een paar keer contact gehad. "Adriaan belt regelmatig en ik ben een keer op het bedrijf van Johannes wezen kijken. Dat was erg gezellig. Binnenkort is natuurlijk het Boer zoekt Vrouw feest, dus daar zal ik ook wel bekenden tegenkomen."

"Ik heb Boer zoekt Vrouw heel leuk gevonden. Ik heb leuke mensen leren kennen en veel reacties gehad en in de spin off heb ik Wendy ontmoet. Al met al heeft het me veel gebracht."

"Het is niet zo dat één specifieke reactie mij ontzettend is bijgebleven. Het was natuurlijk wel grappig dat mensen uit mijn omgeving en zakelijke contacten volledig verbaasd waren toen zij mij door het beeld zagen lopen bij BZV. De eerste dagen na de eerste uitzending was sprake van een onophoudelijke stroom sms'jes, mails, telefoontjes en mensen die mij aanspraken."