Saskia: "De prins op het witte paard mag langskomen!"

14 april 2004

Peter koos niet voor Saskia, maar voor Hanneke. Hoe gaat het nu met Saskia?

saskia

Tim uit Uithoorn: Had je verwacht dat Hanneke uitgekozen werd? Zo ja, waar merkte je dat aan?
Ja, ik had het verwacht. Hanneke heeft een vlotte babbel, het zag er veel gemakkelijker uit. Ik was toch wat onzeker. Hanneke was meteen heel zeker van haar zaak. De laatste dag dacht ik ‘je kunt wel blijven denken misschien word ik gekozen’, maar ik ben natuurlijk niet achterlijk.

Rishan uit Zuidbroek: Je bent niet iemand die makkelijk op de voorgrond treedt. Vind je dat je te weinig van jezelf heb laten zien aan boer Peter?
Ik heb niet helemaal mezelf kunnen zijn, ik denk door alles erom heen.
Het was eigenlijk wel kort op elkaar, van speeddate, naar dagdate. Toen ik op de boerderij was, was ik wel op mijn gemak. Achteraf denk ik af en toe ‘stommerik je had nog dit en dat kunnen doen’, maar het maakt nu niet meer uit. Peter en Hanneke zijn hartstikke gek op elkaar. Dat is heel leuk!

Nog een keer Rishan: Hoelang heeft het geduurd om de teleurstelling te verwerken dat je niet gekozen bent door boer Peter?
Een dag. Ik ben meteen aan het werk gegaan. Ik vond hem hartstikke leuk, maar als het niet wederzijds is, houdt het op hè. Ik was nog niet compleet verliefd. Daarom kon ik mezelf er ook over heen zetten.
Bij het terugzien op tv dacht ik bij de eerste afleveringen ‘Peter is echt een leuke, lekkere vent’, terwijl ik inmiddels bij de afgelopen afleveringen denk: ‘Er zijn nog meer leuke kerels’. Ik werd gisteren direct door vriendinnen gebeld: ‘We gaan een leuke man voor je zoeken’.

Paulien uit Ulrum: Hoe had jij je leven voor je gezien als je met Peter verder zou gaan?
Ik heb er – ik moet eerlijk zijn – wel aangedacht. Ik had wel een beetje een idee. Ik zou deels in het bedrijf meewerken. En gewoon gelukkig worden, en kinderen (lachend). Het was ideaal geweest met de paarden, maar ja….

Jan uit Tilligte: Jij bent een echte paardenliefhebber. Zoek je iemand die dat ook heeft, of zou je je ook thuis voelen in een andere landbouwsector?
Ik denk het wel. Paarden zouden wel leuk zijn, maar zijn geen must. Buitenleven vind ik helemaal geweldig. Dus ook met koeien, maar ik weet daar er helemaal niks van.
Trouwens, hij hoeft niet per se een boer te zijn hoor.

Tim uit Helmond: Ik vond het knap van je om toch vrij veel van jezelf te uiten met al die camera's om je heen, maar ik zou toch van je willen weten wat je nou zoekt in een man?
Ik zoek een man met humor. Verder iemand met wie je het gezellig kan hebben, die het leuk vindt om eens een weekendje weg te gaan. Het is lastig om onder woorden te brengen. In ieder geval niet iemand met een bierbuik. (lachend) Nee, dit is een grapje.

Marcel uit Tweede Exloermond: Ik zou graag willen weten hoe het nu met Saskia is, en of ze single is.
Het gaat goed: ik heb net een leuke nieuwe baan met leuke collega’s. ik voel me heel goed. En ja, ik ben single. De prins op het witte paard mag onderhand wel langskomen.