De startdatum van het nieuwe seizoen is bekend!

27 maart 2023

Jaaa, eindelijk mogen we verklappen wanneer we weer van start gaan met het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw! 

Onbekende boeren nieuw seizoen Boer zoekt vrouw

Op zondag 9 april is het zover, dan stelt presentatrice Yvon Jaspers vijf nieuwe boeren voor en deze keer reist ze daarvoor af naar verschillende landen binnen Europa.

Samen genieten

 

In dit dertiende seizoen maken we kennis met boeren in de leeftijd van begin 20 tot in de 60 jaar. De een is een paar jaar geleden zijn boerenbedrijf gestart en de ander is als jong kind met het hele gezin geëmigreerd naar het buitenland. De een kan niet zonder zijn paarden en de ander vindt in alle vroegte lopen over de akkers het mooiste wat er is. Een ding hebben ze gemeen: het zijn allemaal hardwerkende mensen die iemand missen om hun dag mee door te nemen, samen te genieten en een leven op te bouwen.

Die ene brief
 

Yvon vertelt: "Ze willen niets liever dan hun leven delen met iemand die ook dat buitenlandse avontuur aan durft te gaan. Ik heb bewondering voor ze dat ze hun verhaal, onzekerheid en hoop zo met mij delen. En dat allemaal voor het vinden van de liefde! Ze staan te popelen zich voor te stellen en hopen dat na 9 april die ene brief geschreven wordt van iemand die nu nog niet eens van hun bestaan weet. Dat maakt het weer enorm spannend!

Vrijgezelle vrouwen en mannen die het warm krijgen van een boer hebben vanaf 9 april twee weken de tijd een mail of brief te sturen via boerzoektvrouw.nl.