Een tweede zoontje voor Leo en Eline!

12 december 2018

Op knappen stond ze, afgelopen zaterdag op de Boer zoekt Vrouw Afterparty. Een paar dagen voor de uitgerekende datum wilde Eline, de vrouw van boer Leo (seizoen 2014/2015) tóch nog even meegenieten van het feestje. Welgeteld drie dagen later werd de kleine Guus geboren! We spraken de gelukkige ouders over hun gezinnetje

leo en Eline afterparty

Door alle Boer zoekt Vrouw baby’s die er al zijn geboren, vond Eline het niet spannend om hoogzwanger op het feest te verschijnen. “Zo veel ervaringsdeskundigen bij elkaar ga je toch nergens vinden!” zei ze afgelopen zaterdag. Een jaar nadat Leo en Eline zoontje Ties mochten verwelkomen, is op 11 december zoontje Guus ter wereld gekomen. Net als de vorige keer is de kleine man thuis geboren. Leo: “Mijn zusje is verloskundige, dus die is ’s nachts meteen gekomen. Het is heel erg fijn en vertrouwd dat je zusje dat kan doen. We luisteren gewoon naar haar en dan komt het wel goed.”

baby leo en eline

Het scheelde heel wat dat ze de bevalling al eerder hadden meegemaakt. “De eerste keer ging ook al heel goed, maar nu heb je het toch allemaal onder controle. Je weet wat er gebeurt en wat je te wachten staat.”

Trots vertelt vader Leo over zoontje Ties, die inmiddels 13 maanden is. “Hij loopt nu sinds twee weken. Dan doet hij zijn laarsjes aan en stapt hij over het erf.” Dat hij nu een broertje heeft snapt hij nog niet helemaal, maar het ontgaat hem zeker niet dat er wat aan de hand is. “Vlak na de geboorte hebben we Ties uit bed gehaald en hebben we hem zijn broertje laten zien. Hij zat zo nieuwsgierig uit z’n ogen te kijken… Dat is zo mooi. Prachtventje is het.”