Verliefd op Zeeland

14 mei 2020

Afgelopen zondag was alweer de laatste aflevering van dit seizoen. Na de uitzending konden vragen aan onze boeren worden ingestuurd via onze website. En die kwamen er. Onze boeren kregen honderden vragen van jullie binnen! Een aantal hebben zij speciaal voor jullie beantwoord. Benieuwd of jouw vraag erbij zat? Lees snel verder!

Boer Bastiaan en Milou knuffel De Reünie

Hoe kijk je erop terug dat je steeds zoveel moest werken tijdens de logeerweek?

Ik zag er van tevoren wel een beetje tegenop. Ik dacht: "Dit is wel heel veel op mijn bord deze week." Maar tegelijkertijd is het wel een eerlijk beeld. De meiden komen logeren en ze zien gelijk als er geoogst moet worden dan is het gewoon een drukke dag. Het is wel een heel eerlijk plaatje. Dat vind ik ook naar de meiden toe, wel eerlijk om gewoon te laten zien.  Dit is gewoon hoe het echt is. En naast dat we gewerkt hebben hebben we het gewoon echt gezellig gehad met elkaar. De sfeer was gewoon erg goed en we hebben sowieso echt veel met elkaar gelachen. Milou is nu hele goeie vriendinnen met Madeleen en Elise, dus we zijn er happy mee. 

Hoe gaan jullie om met de vele reacties die er zijn? 

Je kan beter naar de positieve reacties kijken in plaats van de negatieve reacties. We hebben heel veel positieve reacties ontvangen. Dat mensen het heel leuk vinden voor ons. Weet je, het is volgens mij de kunst de negatieve reacties links te laten liggen en naar de positieve reacties te kijken.

Heeft Milou al een (top)baan in Zeeland inmiddels?

Daar zijn wel al een aantal mensen hard mee bezig volgens mij, haha. Er is op dit moment nog niks concreets, maar het leeft wel.

Verstaan jullie elkaars dialect?

Ja, we verstaan elkaars dialect wel. De vader van Milou en zijn vriendin zijn al een paar keer bij ons geweest en dan spreekt zij Limburgs dialect met hun. En als mijn ouders hier zijn spreek ik ook weer dialect met mijn ouders. Dus we begrijpen alles wel van elkaars dialect eigenlijk. 

Veel mensen gaan op vak in eigen land. Wat zijn de mooie plekken in Zeeland die je Milou nog wil laten zien?

Nou, er zijn heel veel mooie stranden hier en ook hele mooie oude stadjes. Zoals Middelburg en Veere. Daar wil ik Milou nog heel graag mee naartoe nemen. Ook wel mooie bossen bij Domburg bijvoorbeeld. Mooie grote bossen en natuurgebieden. De kust van Zeeland is gewoon ontzettend mooi. Domburg is een heel mooi plekkie. Er is nog genoeg te laten zien. Milou gaat wel verliefd worden op Zeeland te zijner tijd. Haha.

Meer Boer zoekt Vrouw

Zondag (17 mei) starten we met vier afleveringen van Boer zoekt Vrouw Special. Yvon bezoekt oud-deelnemers uit de afgelopen tien seizoenen. Hoe kijken zij terug op hun zoektocht en is de liefde nog altijd in hun leven? Je ziet het in de Boer zoekt Vrouw Specials.