Voorspel de liefde tussen Michelle en haar mannen!

15 oktober 2018

Hopelijk heb je het voorbij zien komen op Facebook, de live Liefdespeiler van Boer zoekt Vrouw! Morgen kan je kiezen voor een van de mannen van Michelle: Zeno, Ruud of Maarten. Bij wie zie jij de meeste liefde?

Michelle met logees

Gisteren stemden jullie massaal op de Live Liefdespeiler van boer Jaap en zijn vrouwen. Petra was een duidelijke favoriet. Haar ballon knapte uiteen van liefde na een half uur! 
Bekijk hier de video terug!

Aanstaande zondag moet ook Michelle eraan geloven: wie mogen er nog een nachtje blijven slapen op de boerderij? Is dat Zeno, Maarten of Ruud? In ons allen schuilt een liefdesexpert zodra de logeerweek is begonnen. Wie flirt er het meeste? Welke logee heeft de meeste oogcontact met de boer(in)? Kortom: bij wie zie jij de meeste liefde opbloeien? Breng je stem uit op onze Live Liefdespeiler op Facebook! 

Hoe werkt het? Via een installatie wordt er lucht in de ballonnen geblazen. Elke stem in de reacties wordt herkend door de computer, waardoor hij pufjes lucht naar de ballonnen stuurt. De logee met de meeste stemmen krijgt de meeste pufjes lucht in zijn of haar ballon. Welke ballon knalt uiteen van liefde?! 

Morgenmiddag rond 16:30 kun jij je stem uitbrengen op Facebook!