Dit was het dan!

8 juni 2020

Het zit erop! 13 afleveringen van Boer zoekt Vrouw en 4 afleveringen van Boer zoekt Vrouw Special. Het was weer een mooi seizoen.

 

 

Groepsfoto van seizoen 2019-2020

Boer zoekt Vrouw

In Boer zoekt Vrouw volgden we: boerin Annemiek, boer Bastiaanboer Jan, boer Geertboer Geert Jan, boer John, boer Johan, boer Frans, boer Ronald en boer Willem! Tien boeren die allemaal op zoek gingen naar de liefde van hun leven.
De boeren met de meeste brieven volgden we op tv en de andere boeren hadden hun eigen webserie! Hier zag je onder andere dat boer Willem op date ging met vijf vrouwen tegelijk! 
Uiteindelijk is voor een aantal boeren deze zoektocht geslaagd. Zij zijn nu zielsgelukkig met een nieuwe liefde. Zo is boer Jan zielsgelukkig met zijn Nienke en heeft boer Bastiaan zijn geliefde Milou gevonden. Bij een paar boeren laat de ware nog even op zich laat wachten. Maar nieuwe brieven stromen alweer binnen! "Bizar veel", aldus boerin Annemiek.

Groepsfoto van seizoen 2019-2020

Boer zoekt Vrouw Special

In Boer zoekt Vrouw Special ging Yvon terug naar boeren van eerdere seizoenen. Zij was erg benieuwd hoe het nu met ze gaat. Hoe kijken zij terug op hun zoektocht? Is de liefde nog altijd in hun leven? En hoe gaat het nu met hen in deze rare tijden?

In Boer zoekt Vrouw Special zagen we boer Henk, boer Marnix, boerin Steffi, boer Herman, boer Jaap, boer Willem, boer Aad, boer Theo en boer Jan.

Yvon met Marnix/Emmie en Steffi/Roel

Nieuw seizoen

Helaas is er nog niks bekend over een volgend seizoen. Maar wil je graag nog een keer genieten van alle afleveringen van dit seizoen? Bekijk hier de afleveringen terug!