Dit zijn de 5 boeren die doorgaan!

13 september 2018

De komende 12 weken gaan we deze 5 boeren verder volgen op televisie. Wim, Jaap, Michelle, Marnix en Steffi hebben uit alle prachtige brieven tien mannen/vrouwen geselecteerd voor de speeddates!

5 boeren en Yvon
Bron foto: Linelle Deunk

De 5 overgebleven boeren hebben uit alle ontvangen brieven 10 enthousiaste briefschrijvers gekozen voor de speeddate van volgende week!
Voor Wim en Michelle was het kiezen niet makkelijk: beiden kregen meer dan 300 brieven. Gelukkig is het Wim gelukt 10 vrouwen te kiezen in zijn vereiste leeftijdscategorie en heeft Michelle na lang wikken en wegen een selectie kunnen maken van 10 knappe mannen.

Nadat Steffi eindelijk van de schrik en emotie is bekomen, heeft ze uit de bijna 50 brieven 10 lange, stoere mannen kunnen kiezen. Precies wat ze wilde! Ook Jaap en zijn zus werden emotioneel toen ze hoorden dat Jaap bij de 5 zit. En hoe hard Marnix ook riep niet op paardenmeisjes te vallen, waren het toch vooral deze meisjes die het tot de speeddates hebben gehaald. De komende 12 weken gaan we deze 5 boeren intensief volgen bij hun zoektocht naar de liefde.

Boer zoekt Vrouw | Elke zondag | 20:20 | KRO-NCRV | NPO1